Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc

18.09.11, 18:38
witam, wiem, ze jest nas dużo samotnych matek, które potrzebują pomocy, ja długo zastanawiałam się zanim napisałam na tym forum! jestem samotną matką dwójki dzieci, która przez głupotę sie zadłużyła i praktycznie cała swoją wypłatę daję na opłaty i długi, może ktoś mi pomoże finansowo albo zaproponuję mi jakąś dobrze płatną pracę, jestem osobą po studiach pedagogicznych, z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • nitrox1161 Re: proszę o pomoc 29.09.11, 17:18
      Cześć.Myślę ze mogę ci pomóc. Napisz coś o sobie,i jakiej pomocy potrzebujesz?.adam
      hanibal40@interia.pl
      • jaron29 Re: proszę o pomoc 31.12.11, 02:04
        1534311 to moje gg mam 29lat jak chcesz to napisz pogadamy
    • 0aneta05 Re: proszę o pomoc 05.10.11, 16:03
      Witam, jestem w identycznej sytuacji - mam2 dzieci w wieku szkolnym, nie pracuję (zarejestrowana jako bezrobotna), zadłużona i nie mam już sił na walkę. Próbowałam z UM starać się o dofinansowanie do studiów ale niestety jestem osobą mającą zawód (kadry, prowadzenie sekretariatu) więc nic mi się nie należy. Pozostają mi jedynie alimenty dla dzieci i to wszystko. Ręce opadają - chcę pracować, chodzę na rozmowy ale jak dowiadują się, że mam małe dzieci to nici z pracy - powiedziane prosto w oczy - "Pani raczej pracy na pełny etat nie znajdzie, bo nikt nie chce zatrudniać osób z małymi dziećmi". I tak źle i tak niedobrze - nie wiem już co mam zrobić - na dzień dzisiejszy zostało mi 5 zł na życie do 15-go - wtedy dostaję alimenty. Powiedz jak Ty sobie radzisz, bo ja już wymiękam. Znajomi byli przez jakiś czas - teraz zostałam zupełnie sama - taki nieudacznik

pozdrawiam Aneta
      aneta.rachwal@wp.pl - napisz jak będziesz miała ochotę - w kupie zawsze jakoś raźniej.
    • ewak24121983 Re: proszę o pomoc 06.10.11, 20:05
      JA TEŻ JESTEM SAMOTNĄ MAMĄ OD 6 LAT TEŻ SZUKAM DOBRZE PŁATNEJ PRACY JEŚLI BĘDZIESZ UMIAŁA MI POMÓC Z GÓRY DZIĘKUJĘ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka