Dodaj do ulubionych

Samotna mama po 40

29.01.17, 18:52
Szukam innych matek z Warszawy .Jestem po rozwodzie a mam 3ke dzieci. Miedzkam z najmlodszym 5cio latkiem. Nieznam nokogo w takim polozeniu.
Obserwuj wątek
    • tylda74 Re: Samotna mama po 40 13.03.17, 13:16
      Cześć, ja jestem samotną mamą z Warszaw, po 40-stce. Mam dwoje dzieci 8 i 6 lat. Daj znać na e-maila prototrymbrulak@poczta.onet.pl

pozdrawiam
      marta
      • kasiula334 Re: Samotna mama po 40 26.08.17, 12:59
        Cześć, ja również jestem sama z synkiem- ma 8 lat, chętnie się z Tobą zapoznam i pogadam ( jestem z Bemowa) Mój mail to: kasiks933@wp.pl
    • manolamanuela Re: Samotna mama po 40 28.10.17, 21:37
      Dobry wieczór. Czy tą drogą poznałaś kogoś w podobnej sytuacji? Ja też jestem samotną matką po 40. Mój synek ma 5 lat. Chciałabym również poznać inne samotne mamy w podobnej sytuacji. Mieszkam w Szczecinie. Cieplutko pozdrawiam. manolka69@o2.pl
      • zrozpaczona_mama1 Re: Samotna mama po 40 30.03.18, 23:24
        Hej mama z pomorskiego dwoje dzieci jedno 2 letnie mowisz o polozeniu od siebie dodam ja nie posiadam zadnej rodziny w razie w jestem.sama niestety kompletnie.
        mysza306@wp. pl
    • machwk Re: Samotna mama po 40 15.01.18, 09:52
      Hej

A nie chciałabyś poznać faceta z którym czasem można miło spędzić czas? machwk@gazeta.pl
    • fiflo Re: Samotna mama po 40 20.05.18, 19:55
      Witam. Jestem samotnym facetem po rozwodzie, mam 39 lat i dwie ukochane córeczki 9 i 4 lata. Po 17 latach związku Żona znalazła sobie nowego faceta i wyprowadziła się. Mieszkam sam w dwu pokojowym mieszkaniu i szukam "napędu" żeby być szczęśliwym. Myślę o nowym związku ale aktualnie dużo pracuję. Jedyne co wiem to że być samemu jest okropnie, większość moich przyjaciół mieszka za granicą. Chętnie poznam kogoś w podobnej sytuacji.
      Pozdrawiam Kamil
      • dryfik Re: Samotna mama po 40 17.06.18, 15:54
        Skąd jesteś?
        • fiflo Re: Samotna mama po 40 26.07.18, 08:42
          Z Warszawy
          • gryzelda79 Re: Samotna mama po 40 24.09.22, 05:58
            Witam jestem samotnym mężczyzna który szuka bezpieczeństwa, miłości. Mam 55 lat , w separacji. Zajmę się kobieta która potrzebuje wsparcia i pomocy
            • agatha1984 Re: Samotna mama po 40 08.08.23, 16:04
              Witaj czy dalej szukasz kogoś...
              • stan_b Re: Samotna mama po 40 21.10.23, 12:14
                Cześć, ja szukam. Samotny ojciec ośmiolatka z Kołobrzegu...
    • kamis48 Re: Samotna mama po 40 26.10.23, 13:35
      Witaj!
      Dodadkowy dochód , praca online, elastycznie wszystko jest do zrobienia.
      Napisz do Mnie a pokażę Tobie jak to osiągnąć:-)
      Pozdrawiam
      whatsaap: 669846493
      Każde działanie byłoby warte więcej gdyby było wykonane wczoraj, a nie dzisiaj
    • kamis48 Re: Samotna mama po 40 26.10.23, 14:37
      Witaj!
      Dodadkowy dochód , praca online, elastycznie wszystko jest do zrobienia.
      Napisz do Mnie a pokażę Tobie jak to osiągnąć:-)
      Pozdrawiam
      whatsaap: 669846493

Każde działanie byłoby warte więcej gdyby było wykonane wczoraj, a nie dzisiaj
    • robert197449 Re: Samotna mama po 40 22.11.23, 12:45
      Witam drogie Mamy.
      Na wstepie chciałbym się przedstawic, mam na imię Robert, lat 49, od 9 lat jestem sam, po rozwodzie. Jestem z Wielkopolski, centralna część okolice Krotoszyna, mieszkam na wsi, pracujący , bez nałogów.
      Chciałbym poznać Mamę z dzieckiem, lub dziećmi, wiem że wychowywać samemu pociechy, to jest ogromne wyzwanie i wysiłek, podziwiam was...., ale czasami kobieta też tak ma, że chciała by się oderwać od obowiązków domowych, ale nie ma na to czasu, bo brak tej drugiej osoby, chciała by się czasami zwieżyć komuś, wypłakać w ramiono ale też nie ma komu, sama w domu nie naprawi pewnych żeczy które może zrobić facet,.
      Jeśli jest tu jakaś kobieta która jest zainteresowana mą osobą bardzo chętnie odpiszę na każdą wiadomość.
      podam adres do korespondencji - robertpaluszkiewicz1974@gmail.com lub tel - 517863368
      Kto nie szuka ten nie znajdzie...
    • kamienna40 Re: Samotna mama po 40 26.11.23, 08:51
      Ogólnie korzystałam z wielu wróżek ale bardzo przypadł mi do gustu Wróżbita Massimo ze strony wrozbitamassimo.pl Jego wróżby nie są robione na odwal ale z należytą dokładnością i trafnością. Zamówiłam około 3 miesiące temu razem około 7 pytań i wszystkie się sprawdziły co jak na te czasy jest absolutnie niemożliwe. Czytam wasze opinie ale od serca mogę wam polecić Masiima a co najważniejsze można łatwo i szybko na stronie zamówić wróżbę poprzez zwykłą płatność, paypal lub blika. Dodam jeszcze ze koleżanka zamówiła czar miłości coś Ala rytuał miłości i na prawdę zaczyna działać. jak dla mnie fajny człowiek, facet i wróżbita!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka