arusik11 14.08.07, 16:31 Czy ktoś może z was słyszał o wypadku w którym ponoć zginął mąż tej matematyczki z gimnazjum?Jak się nie mylę to się nazywał Cieciurski i był policjantem u nas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin1444 Re: wypadek 14.08.07, 16:33 Tak to prawda. Sławek Cieciurski zginął w wypadku samochodowym ze swoim szwagrem. Udawali się do Niemiec do swojej rodziny- szkoda człowieka- wspaniały policjant i dobry przyjaciel... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: wypadek 14.08.07, 17:14 Stąd te radiowozy i karetka przed blokiem w którym mieszkał denat. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: wypadek 14.08.07, 17:16 Żona była w takim szoku, że zabrali ją do szpitala. Szkoda chłopa, bo to jeden z nielicznych policjantów, który był w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: wypadek 14.08.07, 17:55 www.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl/wiadomosci/informacje.php?id=3576 O tym wypadku mówili w TVN24. Samochód wpadł w poślizg na plamie oleju, który wyciekł z ciągnika i następnie uderzył w betonowy przystanek autobusowy. Dwie osoby zginęły, w tym policjant Cieciurski. Odpowiedz Link Zgłoś
szniki Re: wypadek 15.08.07, 19:23 zupełnie przypadkowo mój kumpel znalazł się przy tym wypadku. miało to miejsce koło Mogilna. Samochód na łuku drogi poślizgnął się na plamie oleju a potem uderzył dachem w betonowy przystanek. Samochód wyglądał podobno jak cabriolet wiec...Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: wypadek 15.08.07, 18:41 Co za makabryczne nieszczescie.. mam nadzije ze Cieciurska jakos sie pozbiera (uczyla mnie w podstawowce matmy i jest kolezanka mojej mamy).. :/ ciekawe czy kierowca traktora beknie za ten olej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgasz Re: wypadek 15.08.07, 22:15 kondolencje dla rodziny!spieszmy się kochać ludzie tak szybko odchodzą (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) - znajomi z Chełmna Odpowiedz Link Zgłoś
pawellewanda Re: wypadek 16.08.07, 19:45 Dziwię się, że na tablicy ogłoszeń przed komendą nie ma żadnej informacji o pogrzebie. Tym bardziej, że Sławek był tak bardzo oddany swojej pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: wypadek 16.08.07, 21:19 Ale przynajmniej antenki na radiowozach mają czarne wstążki. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1444 Re: wypadek 16.08.07, 22:44 Widać, że policjanci mocno przeżyli odejście Cieciurskiego :( to po prostu po nich widać... szczególnie ci z sekcji ruchu drogowego muszą być przygnebieni... Odpowiedz Link Zgłoś
pawellewanda Re: wypadek 18.08.07, 23:08 zwracam honor- dziś jednak była informacja... Odpowiedz Link Zgłoś
yel-low Re: wypadek 27.08.07, 19:56 Na stronie straży pożarnej w Gnieźnie znajdują się 4 zdjęcia z wypadku www.straz.powiat-gniezno.pl/interwencje.php Straszna tragedia. [*] Odpowiedz Link Zgłoś