Gość: MARCELL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 22:05 CZEKA MNIE WYBÓR POZIOMU ZDAWANEGO JĘZYKA I NURTUJE MNIE JEDEN PROBLEM. cZY JEŚLI WYBIORĘ POZ. ROZSZERZONY, TO CZY BĘDĘ RÓWNIEŻ ZDAWAĆ EGZAMIN USTNY NA POZ. PODSTAWOWYM??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szakal_el Re: MATURA USTNA NA POZIOMIE ROZSZERZONYM 01.01.06, 01:44 A nie masz wiekszych problemow w Sylwestra?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyneczka Re: MATURA USTNA NA POZIOMIE ROZSZERZONYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:52 mozesz sobie wybrac. ja zdaje niemiecki pisemny na rozszerzonym, a ustny podstawowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCELL Re: MATURA USTNA NA POZIOMIE ROZSZERZONYM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 21:39 ok, ale jeśli wybiorę rozszerzony ustny, to czy i tak zdaje najpierw poziom podstawowy, a dopiero póxniej poziom rozszerzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: MATURA USTNA NA POZIOMIE ROZSZERZONYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 20:58 Nie, wtedy zdajesz tylko rozszerzony i , o dziwo, czasem jest on prostszy niz podstawowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta matura ustna na poziomie rozszerz. IP: 217.97.253.* 30.03.06, 17:35 No wlasnie Czasem!!!Akurat mnie forma rozszerzonej lepiej pasuje niz jakies bzdetne rozmowki,uzyskiwanie inf,negocjace brrr!!:p..ale jezeli wylosuje topik o molestowaniu seksualnym..to szalu nie bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
deindra Re: matura ustna na poziomie rozszerz. 03.04.06, 17:45 N arozszerzonym trzeba coś dać od siebie, nie wystarczy wczesniej przećwiczyć tysiąc identycznych rozmówek,które później nie zaskoczą na prawdziwym egzaminie.N a rozszerzonym trezba wykazac się jakąś wiedząogólna, bo często problem stanowi nie sam język, a to co w ogóle mówić na dany temat. Odpowiedz Link Zgłoś