Dodaj do ulubionych

MATURA USTNA NA POZIOMIE ROZSZERZONYM

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 22:05
CZEKA MNIE WYBÓR POZIOMU ZDAWANEGO JĘZYKA I NURTUJE MNIE JEDEN PROBLEM. cZY
JEŚLI WYBIORĘ POZ. ROZSZERZONY, TO CZY BĘDĘ RÓWNIEŻ ZDAWAĆ EGZAMIN USTNY NA
POZ. PODSTAWOWYM???
Obserwuj wątek
    • szakal_el Re: MATURA USTNA NA POZIOMIE ROZSZERZONYM 01.01.06, 01:44
      A nie masz wiekszych problemow w Sylwestra??
    • Gość: blondyneczka Re: MATURA USTNA NA POZIOMIE ROZSZERZONYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:52
      mozesz sobie wybrac. ja zdaje niemiecki pisemny na rozszerzonym, a ustny
      podstawowy ;)
      • Gość: MARCELL Re: MATURA USTNA NA POZIOMIE ROZSZERZONYM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 21:39
        ok, ale jeśli wybiorę rozszerzony ustny, to czy i tak zdaje najpierw poziom
        podstawowy, a dopiero póxniej poziom rozszerzony
        • Gość: elka Re: MATURA USTNA NA POZIOMIE ROZSZERZONYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 20:58
          Nie, wtedy zdajesz tylko rozszerzony i , o dziwo, czasem jest on prostszy niz
          podstawowy.
          • Gość: maturzysta matura ustna na poziomie rozszerz. IP: 217.97.253.* 30.03.06, 17:35
            No wlasnie Czasem!!!Akurat mnie forma rozszerzonej lepiej pasuje niz jakies
            bzdetne rozmowki,uzyskiwanie inf,negocjace brrr!!:p..ale jezeli wylosuje topik
            o molestowaniu seksualnym..to szalu nie bedzie:)
            • deindra Re: matura ustna na poziomie rozszerz. 03.04.06, 17:45
              N arozszerzonym trzeba coś dać od siebie, nie wystarczy wczesniej przećwiczyć
              tysiąc identycznych rozmówek,które później nie zaskoczą na prawdziwym
              egzaminie.N a rozszerzonym trezba wykazac się jakąś wiedząogólna, bo często
              problem stanowi nie sam język, a to co w ogóle mówić na dany temat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka