Dodaj do ulubionych

Angielski w Krakowie

21.09.12, 14:54
Witajcie, szukam szkoły językowej w Krakowie z nauką biznesowego angielskiego ale dobrze żeby były także inne języki. Mam już wstępnie wybraną szkołę. Natomiast potrzebuje brata zapisać na kurs maturalny z angielskiego i niemieckiego. Czy możecie polecić nam najlepszą szkołę blisko rynku / dworca?
Obserwuj wątek
    • kamila833 Re: Angielski w Krakowie 25.09.12, 10:14
      co do biznesowego angielskiego, jest tego co raz więcej w szkołach językowych, kwestia na jakim poziomie jest Twój angielski "standardowy", warto to zweryfikować przed wybraniem takiego kursu, natomiast co do wyboru samej szkoły trzeba popróbować, znajoma miała kurs biznesowy na który wysłała ja firma do open school i miała pozytywne wrażenia. co kursów maturalnych to ciężko mi się wypowiadać z racji wieku.
    • Gość: aga Re: Angielski w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 09:27
      Polecam Centrum Edukacyjne ORBITA, ul.św. Agnieszki 10 w Krk, mają kursy maturalne, na prawdę godne polecenia, sama korzystam. Jeśli chodzi o biznesowy angielski, to dobrze trafiles bo wiem, że też są u nich takie zajęcia:) Początkiem października wiem, że już ruszyły dwie grupy. U nich rekrutacja odbywa się w sposób ciągły, zajęcia dopasowywane są do ucznia w miarę dostępności sali. Maila i telefon znajdziesz u nich na stronie. Polecam!
    • Gość: miki Re: Angielski w Krakowie IP: *.play-internet.pl 31.01.14, 09:51
      i gdzie się w końcu zapisałeś? Bo jeśli chodzi o moje doświadczenia ze szkołami językowymi to myślę, że Glossa jest jedną z lepszych szkół. Znajduje się na Dietla i masz bardzo dobre połączenie od dworca, do rynku też nie jest daleko.
      • czerwono_czarny Re: Angielski w Krakowie 10.07.14, 13:40
        dla mnie najlepsza szkoła w krakowie to lincoln. Mają dobrych lektorów i wysoki poziom.. Dużo wymagają ale motywują do pracy. No i w końcu ktoś mnie "zmusił" do mówienia.. i dzięki tym zajęciom nie mam już problemu z językiem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka