gosi.ad 09.01.13, 11:40 Potrzebuję osobę (na dwa dni) do tłumaczenia polsko - tureckiego w maju 2013 podczas mojego pobytu w Stambule Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekcjetureckiego Re: potrzebny tłumacz j tureckiego 11.01.13, 11:12 Witam serdecznie, Jestem tłumaczem języka tureckiego. Jeśli byłaby Pani zainteresowana moimi usługami proszę o kontakt: tlumacztureckiego@gmail.com tlumacztureckieg.pl Aleksandra Kotlarska Odpowiedz Link Zgłoś
lekcjetureckiego Re: potrzebny tłumacz j tureckiego 11.01.13, 11:13 Witam serdecznie, Jestem tłumaczem języka tureckiego. Jeśli byłaby Pani zainteresowana moimi usługami proszę o kontakt: tlumacztureckiego@gmail.com tlumacztureckiego.pl Aleksandra Kotlarska Odpowiedz Link Zgłoś
yildirim Re: potrzebny tłumacz j tureckiego 04.05.13, 11:02 Witam, Jestem tłumaczem języka Tureckiego. Pochodzę z Turcji, od ponad 20 lat mieszkam w Polsce. Ewentualną odpowiedź proszę kierować na maila aysun@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
siemion78 Re: potrzebny tłumacz j tureckiego 08.07.13, 19:09 witam, czy ktoś mógłby napisać mi jak przywitać się po turecku, tzn dzień dobry, albo cześć, ewentualnie witam, która forma jest najbardziej poprawna powiedzmy podczas meldowania się w hotelu czy wykupywaniu wizy na lotnisku. z góry dziękuje za odpowiedz :D Odpowiedz Link Zgłoś