Dodaj do ulubionych

Animalware doctor !!!!

IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.10, 17:25
mam problem z niejakim wirusem o nazwie ANIMALWARE DOCTOR . niemoge zainstalowac zadnego antiwirusa ani w jakikolwiek sposob go usunac , blokuje doslowie wszystko. nie moge otworzyc ani rejestru ani menadzera zadan nic a nic ! POMOCY !!!!!!!!! JAK TEGO SZYBKO SIE POZBYC ??????? otwiera mi samo strony jakies ostrzezenia skany i inne duperele !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: Animalware doctor !!!! IP: *.chello.pl 22.07.10, 17:36
      Pobierz i uruchom OTL
      Do okna Własne opcje skanowania / skrypt wklej:

netsvcs
      %systemdrive%\*.*

Zaznacz opcje Wszyscy użytkownicy, Infekcja LOP, Infekcja Purity i kliknij Skanuj
      Log umieść tutaj i podaj link.

W razie problemów spróbuj OTL.scr i OTL.com:
      oldtimer.geekstogo.com/OTL.scr
      oldtimer.geekstogo.com/OTL.com
      • Gość: Piotrek Re: Animalware doctor !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.10, 17:50
        nic nie moge uruchomic wirus odrazu zamyka OTL ;(
        • Gość: Kolobos Re: Animalware doctor !!!! IP: *.zask.pl 22.07.10, 17:58
          Scr i com tez nie da sie uruchomic? Probowales w trybie awaryjnym?
          • Gość: Piotr Re: Animalware doctor !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.10, 18:53
            probowalem ;/ nic a nic nie reaguje
            • Gość: Kolobos Re: Animalware doctor !!!! IP: *.zask.pl 22.07.10, 21:41
              Mozesz sprobowac uzyc Dr.Web Cureit livecd i po uruchomieniu z plyty przeskanowac caly dysk.
    • Gość: @ Re: Animalware doctor !!!! IP: *.chello.pl 22.07.10, 19:51
      Spróbuj ComboFix w trybie normalnym lub awaryjnym.
      Kliknij na linku od ComboFix prawym i wybierz Zapisz element docelowy jako...
      Zapisz pod zmienioną nazwą i spróbuj uruchomić.
      www.bleepingcomputer.com/combofix/pl/instrukcja-uzycia-combofix
      • Gość: Piotrek Re: Animalware doctor !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.10, 13:45
        No pomoglo ! program kozacki chociaz dla malo wtajemniczonych moze tez sporo narozrabiac ! dzieki bardzo !! szacuneczek !
        • Gość: @ Re: Animalware doctor !!!! IP: *.chello.pl 23.07.10, 13:51
          Lepiej odszukaj i pokaż log z ComboFix: C:\ComboFix.txt
          Możesz dodatkowo pokazać log z OTL.
    • Gość: ZWIERZ Re: Animalware doctor !!!! IP: *.barn.cable.virginmedia.com 27.07.10, 13:24
      Kolego ;) Miałem to 2 dni temu xD Jeedyne co mi pomogło to format... To nie antywirus tylko wirus.
      • Gość: Kolobos Re: Animalware doctor !!!! IP: *.zask.pl 27.07.10, 13:39
        Jak sie nie umie to faktycznie zostaje tylko format. Na szczescie autor jak zapewne widzisz usunal infekcje, wiec Twoj post jest calkowicie zbedny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka