Dodaj do ulubionych

proszę o sprawdzenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 18:51
Proszę o sprawdzenie loga HiJackThis
www.wklej.org/id/503087/
Jakieś świństwo wyłącza mi monitor
Obserwuj wątek
    • Gość: mif Re: proszę o sprawdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 19:25
      i ComboFix
      www.wklej.org/id/503137/
      • Gość: Kolobos Re: proszę o sprawdzenie IP: *.zask.pl 30.03.11, 20:41
        Nie ma to zwiazku z tematyka tego dzialu.
        • Gość: mif Re: proszę o sprawdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 23:43
          Za szybko kliknąłem pierwszy post.
          Wyłącza się monitor i trudno powiedzieć jaki/czy jest jakiś komunikat.
          Najprawdopodobniej zawiesza się system. Poruszanie myszką, naciskanie klawiszy, nawet naciskanie klawisza restartu, czy startu komputera nie daje żadnego rezultatu.
          Muszę odłączyć zasilanie z gniazdka i po włączeniu ponownym za ok. 15 sek., mogę komputer uruchomić z przycisku startowego.
          Fakt, że staruszek ma 10 lat, ale nie mam pomysłu, co może być przyczyną nagłego stopowania.
          Skoro można go uruchomić po 20 - 30 sek., to wszystkie części u niego są jeszcze w miarę zdrowe.
          Pomóż kobos, proszę, jak kilka razy poprzednio :)
          Inaczej czeka mnie przeinstalowanie Windowsa, bo może się w nim coś zagnieździło.
          Pozdrawiam mif
          • Gość: Kolobos Re: proszę o sprawdzenie IP: *.zask.pl 31.03.11, 10:59
            Sprawdz temperatury -> SIW
            Ram -> www.memtest.org
            Dysk -> HdTune
            Zasilacz -> miernikiem lub podmien na inny
            Kondensatory -> zobacz czy nie spuchly
            • Gość: mif Re: proszę o sprawdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 22:20
              Dzięki kobos.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka