Gość: mif IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 18:51 Proszę o sprawdzenie loga HiJackThis www.wklej.org/id/503087/ Jakieś świństwo wyłącza mi monitor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mif Re: proszę o sprawdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 19:25 i ComboFix www.wklej.org/id/503137/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: proszę o sprawdzenie IP: *.zask.pl 30.03.11, 20:41 Nie ma to zwiazku z tematyka tego dzialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: proszę o sprawdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 23:43 Za szybko kliknąłem pierwszy post. Wyłącza się monitor i trudno powiedzieć jaki/czy jest jakiś komunikat. Najprawdopodobniej zawiesza się system. Poruszanie myszką, naciskanie klawiszy, nawet naciskanie klawisza restartu, czy startu komputera nie daje żadnego rezultatu. Muszę odłączyć zasilanie z gniazdka i po włączeniu ponownym za ok. 15 sek., mogę komputer uruchomić z przycisku startowego. Fakt, że staruszek ma 10 lat, ale nie mam pomysłu, co może być przyczyną nagłego stopowania. Skoro można go uruchomić po 20 - 30 sek., to wszystkie części u niego są jeszcze w miarę zdrowe. Pomóż kobos, proszę, jak kilka razy poprzednio :) Inaczej czeka mnie przeinstalowanie Windowsa, bo może się w nim coś zagnieździło. Pozdrawiam mif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: proszę o sprawdzenie IP: *.zask.pl 31.03.11, 10:59 Sprawdz temperatury -> SIW Ram -> www.memtest.org Dysk -> HdTune Zasilacz -> miernikiem lub podmien na inny Kondensatory -> zobacz czy nie spuchly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: proszę o sprawdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 22:20 Dzięki kobos. Odpowiedz Link Zgłoś