Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc-Mitglide.M

IP: *.gdynia.mm.pl 19.06.04, 17:30
Jak mawiali starożytni: dzewiej lepiej bywało. Mnie dopadł Mitglide. Proszę o
pomoc w usunięciu konia. Przeglądałem zawarość forum i znam odpowiedzi
Piecyka Gazowego-gratuluję wiedzy, ale mój koń ma chyba k... w oczach, albo
owies jest zły. Brak opisu w sieci na temat gada.
pozdrawiam
j
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Prośba o pomoc-Mitglide.M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:49
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=12452716&v=2&s=0
      • Gość: Jacek Re: Prośba o pomoc-Mitglide.M IP: *.gdynia.mm.pl 19.06.04, 17:56
        Sorry, ale nie rozumię tekstu: zamknij proces <zdanie> system.exe, skasuj plik-
        a plik nie daje sie skasować. Sorry, może to smieszne, ale mam swoje lata i
        jestem typowym uzytkownikiem.
        z góry dziekuję
        j
        • Gość: piecyk gazowy Re: Prośba o pomoc-Mitglide.M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:03
          Jaki system?
          • Gość: Jacek Re: Prośba o pomoc-Mitglide.M IP: *.gdynia.mm.pl 19.06.04, 18:07
            Win 98, przepraszam ze nie Linux
            • Gość: piecyk gazowy Re: Prośba o pomoc-Mitglide.M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:09
              He, he. Też nie mam Linuksa.

Ctrl + Alt + Delete - podświetl System (lub system.exe - różnie może być),
              kliknij Zakończ zadanie. Potem skasuj plik.
              • Gość: Jacek Re: Prośba o pomoc-Mitglide.M IP: *.gdynia.mm.pl 19.06.04, 18:15
                Bardzo dziękuję, ale z jakiego poziomu mam skasować plik system.exe, z
                eksploratora, z dosa, gdzie... i czy to jest bezpieczne, przecież najlepszy
                ponoc Gates ma chyba plik systemowy o tej nazwie, proszę mnie poprawić jeżeli
                mylę się. A propos pomocy to służę z zakresu finansów-masz u mnie support.
                Przepraszam, ale jestem człowiekiem starej daty.
                j
                • Gość: piecyk gazowy Re: Prośba o pomoc-Mitglide.M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:20
                  :-))) Dzięki za ew. support. ;-)

Plik skasować możesz w Windows (jeśli już zamknąłeś zadanie). Jest tutaj:
                  C:\Windows\System\System.exe. Można również w DOS-ie, obojętne. Z tym że teraz
                  nie ma takiej potrzeby (proces jest nieaktywny).
                  • Gość: piecyk gazowy Re: Prośba o pomoc-Mitglide.M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:24
                    A tym programikiem usuniesz zbędny wpis z rejestru (zawierający system.exe).
                    freehost14.websamba.com/nirsoft/utils/strun.zip
                    • Gość: Jacek Re: Prośba o pomoc-Mitglide.M IP: *.gdynia.mm.pl 19.06.04, 18:44
                      Udało sie, b. dziekuję-mam nadzieję że onegdaj spotkają Cię Fenicjanie, którzy
                      ofiarują Ci rzecz wymyśloną przez nich w ilości wystarczającej na resztę żywota
                      Twego, a Zenon z Eleji nie będzie zastanawiał się nad problemem żółwia, którego
                      Achiles nie potrafi dogonić, bowiem wyśle zza grobu maila do Ciebie.
                      Ps. Zmian w rejastrze dokonałem sam-OK, ale dzieki za link.
                      Czy zwierzę mogło narobić mi dużo złego, to chyba pożyteczne info dla mi
                      podobnych.
                      Dziękuję i przepraszam za kłopot
                      j
                      • Gość: piecyk gazowy Re: Prośba o pomoc-Mitglide.M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 18:50
                        :-)

Prawdę mówiąc nie wiem, czy mogło coś złego narobić. Wydaje mi się, że nie było
                        to coś groźnego.

Pozdrawiam! :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka