Dodaj do ulubionych

Proszę o sprawdzenie loga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 16:14
Bardzo proszę o pomoc. Od jakiegoś czasu bardzo wolno chodzi mi przeglądarka internetowa, korzystam z Mozilla Firefox. NIe otwierają mi się strony, bądź zacinają.
Wklejam loga
wklej.org/id/807337/
Po zeskanowaniu w GMER pojawił się niebieski ekran i zrestartował się komupter- stąd logu brak.

Proszę wytłumaczenie wszystkiego jak laikowi, bo nie orientuję się w tych technicznych sprawach zbyt dobrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania83 Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 21:35
      Po tych wszystkich scanach komputer mi zupełnie spowolnił
      Wklejam jeszcze jeden log
      wklej.org/id/807658/
      • Gość: Kolobos Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.zask.pl 10.08.12, 22:31
        Daj screen z CrystalDiskInfo oraz Process Explorer.

Zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit.

Odinstaluj:
        Conduit
        uTorrent Toolbar

Wykonaj skrypt w OTL:

:OTL
        DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Unknown]
        • Gość: Ania83 Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 18:45
          aWynik po zrobieniu skyptu OLT
          wklej.org/id/808917/
          Screen z Crystal
          wklej.org/id/808925/
          Nie wiem jak zrobić screen z Process Explorer?

• kolobos Re: Proszę o sprawdzenie loga 13.08.12, 12:11
            Naciskasz print screen, wklejasz do irfanview, zapisujesz jako jpg.
            • Gość: Ania83 Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 11:45
              wklej.org/id/810586/
              • Gość: Kolobos Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.zask.pl 14.08.12, 12:59
                Widze, ze ja swoje, a Ty swoje. To nie sa screeny. Tylko poszatkowany tekst.
                • Gość: Ania83 Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 00:11
                  Ok, tylko jak w takim razie zamieścić ten screen tutaj na forum?
                  • Gość: Ania83 Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 22:54
                    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/36e638fcf3b27ce8.html
                    • Gość: ANia83 Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 16:56
                      Scan z Malwarebyte www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/592 ... 20838.html
                      • Gość: Ania83 Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 20:17
                        Raport ze sprzątania
                        wklej.org/id/814917/
                        Nowy raport
                        wklej.org/id/814991/
                        Extras wklej.org/id/814993/
                        • Gość: Ania83 Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 12:38
                          Nikt nie jest w stanie mi pomóc?
                          • Gość: prosze bardzo Re: Proszę o sprawdzenie loga IP: *.sanok.biz 29.08.12, 11:20
                            print screen zrobisz nastepująco: na klawiaturze jest klawisz PRINT Screen Sys Rq przynajmniej ja taki mam. gdy na ekranie pojawi się to co masz pokazać na forum naciskasz ten klawisz (nic się po nacisnieciu nie pokazuje zadne zapytanie ani prosba o potwierdzenie) nastepnie do otwartego juz irfan view albo zwyklego Painta (jest w systemie Windows taki programik do rysowania) naciskasz CTRL +V albo po prostu WKLEJ.

obraz powinien pojawić się w programie.
                            po czym dajesz PLIK ----ZAPISZ JAKO-----nastepnie wybierasz z paska opcje JPG (A nie mapa 24 bitowa) i zapisujesz.

obraz mozna potem udostepnic poprzez fotosik tak jak reszte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka