Dodaj do ulubionych

Dziwny problem

IP: *.interq.pl 07.01.14, 10:49
Witam
Mam bardzo nie typowy problem. Podejrzewam że to jakiś wirus ale program mi go nie wychwyca. A mianowicie chodzi o to że co jakieś 10 sekund tak jakby ktoś pukał w ekran monitora i i gwizdał. To na pewno nie jest wada sprzętu bo odgłosy są takie jakby "ktoś siedział w kompie'. Próbowałem już odinstalować wszystkie niezbędne programy itd nic nie pomaga. Miał ktoś taki przypadek?
Obserwuj wątek
    • wwwandal1 Re: Dziwny problem 07.01.14, 15:13
      Najwyższy czas iść na spacer..polecam taki 30 KM spacer na końcu którego będzie apteka z ziółkami.
      Inną drogą są egzorcyzmy ..ale tu jakiś cennik ponoć wchodzi w rachubę.
    • Gość: kokox Re: Dziwny problem IP: *.dynamic.mm.pl 25.02.14, 19:56
      Ja dzisiaj miałem to samo oglądając mecz nagle usłyszałem gwizd i pukanie w monitor w odstępie około 10s. Powtórzyło się to z 5 razy i przestało co to może być ?
      • Gość: Kolobos Re: Dziwny problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.14, 12:26
        Jezeli faktycznie tak bylo i nie robicie sobie zartow to mozliwe, ze kondensatory w zasilaczu monitora ulegly uszkodzeniu.
      • wwwandal1 Re: Dziwny problem 26.02.14, 15:54
        Wiem co to jest - gwizd i pukanie w monitor w odstępie około 10s:)
        • Gość: KokoX Re: Dziwny problem IP: *.dynamic.mm.pl 26.02.14, 16:33
          Dzisiaj znowu miałem to samo zaczyna mnie to strasznie męczyć psychicznie czy nie mam jakiegoś szpiega na kompie. Jak będzie się to powtarzało to zrobię formata i po problemie jak nie wyczaje co to może być. Ale chciałbym tego uniknąć więc przydała by się jakaś pomoc w ustaleniu co to może być. Może to spostrzeżenie pomoże co to może być. A mianowicie jak znowu rozległ się dźwięk uderzania palcem w monitor i gwizd to zauważyłem na pasku w karcie(jak otwiera się w nowym oknie jakąś stronę) migał mi symbol tego głośniczka jak był ten odgłos. I od razu zaznaczam że na innych stronach naszedł mnie ten dźwięk...
          • Gość: palec Re: Dziwny problem IP: *.cloudsigma.com 26.02.14, 20:09
            Zmęczenie psychiczne to noe to forum. Polecam NFZ
    • Gość: Gość "Dziwny problem: gwizdy i pukanie w windows8" IP: 217.114.169.* 12.04.14, 00:16
      Witam, mam również dziwny problem z gwizdami i pukaniem jakby do monitora, problem pojawia się podczas korzystania z internetu i jest naprawdę drażniący, trwa ok. 15 - 30 minut. Czy ktoś wie co to może być? Z góry dziękuję za pomoc...
      • Gość: Kolobos Re: "Dziwny problem: gwizdy i pukanie w windows8" IP: *.centertel.pl 12.04.14, 09:22
        Nie ma to zwiazku z tematyka tego forum!
      • wwwandal1 Re: "Dziwny problem: gwizdy i pukanie w windows8" 12.04.14, 20:12
        Gość portalu: Gość napisał(a):

> Witam, mam również dziwny problem z gwizdami i pukaniem jakby do monitora, pro
        > blem pojawia się podczas korzystania z internetu i jest naprawdę drażniący, trw
        > a ok. 15 - 30 minut. Czy ktoś wie co to może być? Z góry dziękuję za pomoc...

Rozwiązanie:
        Kliknij tu jeżeli słyszysz głosy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka