Gość: iza IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 24.09.04, 22:17 znalazłam go w Outllooku. poczta przychodzi ale nie mogę nic wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netsec Re: trojan.downloader.purity.e 25.09.04, 14:18 Gość portalu: iza napisał(a): > znalazłam go w Outllooku. poczta przychodzi ale nie mogę nic wysłać. Czy przypadkiem Twój program antyworusowy to NOD32? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka15 Re: trojan.downloader.purity.e 26.09.04, 19:08 własciwie totalny ze mnie laik. Sciagnęłam jakies usuwanie wirusów i oczyscił mi dyski, ale tego trojana nie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: trojan.downloader.purity.e 26.09.04, 20:36 kropka15 napisała: > własciwie totalny ze mnie laik. Sciagnęłam jakies usuwanie wirusów i oczyscił > mi dyski, ale tego trojana nie mógł. Daj link do tego "czyściciela" dysków -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: trojan.downloader.purity.e IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:47 skaner.mks.com.pl/ pomóz proszę, bo chyba już nie odzyskam Outlooka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: trojan.downloader.purity.e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:14 A tak wogóle Outlock to kaszana a nie program pocztowy... Nie lepiej coś innego zciągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: trojan.downloader.purity.e 29.09.04, 22:32 Gość portalu: iza napisał(a): > skaner.mks.com.pl/ > pomóz proszę, bo chyba już nie odzyskam Outlooka Napisz w czym konkretnie jest teraz problem :) Odpowiedz Link Zgłoś