Dodaj do ulubionych

Norton 2005 - problem

IP: *.com.pl / 195.117.122.* 19.02.05, 11:26
Kiedy uruchamiam komputer, pojawia sie okienko Instalatora Winows, a potem komunikat: 'Norton Antivirus 2005 nie obsługuje funkcji naprawy. Proszę odinstalowac program i zainstalowac go ponownie'Co to znaczy i po co jest? Dodam, że kiedy klikne OK, okno znika, a program działa poprawnie (chyba) Po co mam go odinstalowywać? Czy jak zainstaluje ponownie, to juz będzie miał tę jakąś funkcje naprawy? Pzdr
Obserwuj wątek
    • ellfik Re: Norton 2005 - problem 04.03.05, 20:36
      Pozwolę się dołączyć do pytania.Problem polega na tym, że nie mogę odinstalować
      Nortona.Wyskakuje komunikat błąd wewnętrzny Nortona.Co 5 sekund wskakuje okno
      że zapora systemowa i ochrona antywirusowa są wyłączone.Nikt nie odłączał więc
      ki diabeł?
      • Gość: KoooloS Re: Norton 2005 - problem IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.05, 21:44
        JA wam powiem odinstalujcie NORTONA i zainstalujcie ponownie pOmoże ;]
        • Gość: Harnas Re: Norton 2005 - problem IP: *.chello.pl 23.03.05, 10:52
          Wcale nie pomaga... NAV 2005 jest do dupy! Poprawili troche algorytmy skanowania
          i juz nie zamula tak jak 2004, ale musieli cos spieprzyc. Przy szybkim
          dwukrotnym otwarciu programow (zazwyczaj duzych - np. office) wyskakuje
          wspomniany wczesniej blad instalatora.
          • Gość: x Re: Norton 2005 - problem IP: *.alcatel.pl 23.03.05, 16:26
            Tylko nie pisz że go sobie kupiłeś -:)
            Zadzwoń do Symantec'a napewno pomogą -:)
    • mymailbox Re: Norton 2005 - problem 24.03.05, 23:25
      Przyłączam sie - mam podobny problem, który z mojej perspektywy wygląda tak:
      JA mam pewien problem, który nieustannie powraca z nortonem antivirusem 2005 - niezależnie czy instalowany osobno czy z pakietem Norton System Works. Jak po zainstalowaniu Antyvira 2005 zainstaluje jakiś program po ponownym uruchomieniu systemu pojawia sie instalator, który chce instalowac Antywirusa i po chwili krzyczy, że nie obsługuje naprawy Antywirusa- żeby go odinstalować i zainstalować ponownie (ten sam komunikat pojawia się ponownie jak uruchamiam np. worda). Nie za każdym razem jak coś zainstaluje tak się dzieje - po niekórych programach tak, po innych nie. Reinstalacja Antivira pomaga, ale jest to kłopotliwe. Ma ktoś może na to pomysł jak temu zaradzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka