Gość: ewe IP: *.l5.c2.dsl.pol.co.uk 21.11.06, 21:56 AVG,free.grisoft.com/ polecam,mialam trojana,ktorego wykryl i usunal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobo1355 Re: dobry darmowy antywirus 28.11.06, 03:00 dobrych darmowych niema.ale mozna sciagac triale,starczy tego na rok.lub jesli masz orginalnego windowsa sciagnij np z dobrych programow f-sekure na pol roku za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: dobry darmowy antywirus IP: *.escom.net.pl 28.11.06, 10:04 Dlaczego nie ma? Darmowe to dla Ciebie znaczy zle? Odpowiedz Link Zgłoś
rumcajs77 Re: dobry darmowy antywirus 28.11.06, 13:23 Polecam ci Avasta najlepszy darmowy antywirus działa 1 rok od rejestracji ,po polsku www.avast.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: dobry darmowy antywirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:34 files.avast.com/iavs4pro/setuppol.exe Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy Re: dobry darmowy antywirus 01.12.06, 10:09 witam, z czystym sumieniem: dobreprogramy.com/index.php?dz=22&id=1074&t=30. totalnie free, kosztem braku skanera działającego "w tle". stosuję go jako uzupełnienie firmowego NOD'a, który w zupełności mnie nie przekonuje. dodatkowym argumentem jest fakt braku jakichkolwiek konfliktów w systemie (zaznaczam, że nie testowałem z innymi antywirami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: dobry darmowy antywirus IP: *.escom.net.pl 01.12.06, 11:12 Nie wiem po co odgrzebujecie ten watek, to wszystko zostalo juz powiedziane na forum nie raz i nie ma sensu pisac tego znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piecyk gazowy Re: dobry darmowy antywirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:25 Kolobos - jak się coś Tobie drogi trolu nie podoba to spadaj z powrotem do firmy Escom... Odpowiedz Link Zgłoś
kolobos Re: dobry darmowy antywirus 02.12.06, 00:29 Pare watkow nizej mamy przyklad... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=37178684 ...tego co sie dzieje kiedy kazdy poleca program antywirusowy, ktorego sam uzywa. -> Piecyk gazowy Mam Cie usunac juz teraz czy moze poczekac na dalsza czesc Twoich prymitywnych wypowiedzi i usunac hurtowo? Odpowiedz Link Zgłoś