Dodaj do ulubionych

dobry darmowy antywirus

IP: *.l5.c2.dsl.pol.co.uk 21.11.06, 21:56
AVG,free.grisoft.com/
polecam,mialam trojana,ktorego wykryl i usunal.
Obserwuj wątek
    • bobo1355 Re: dobry darmowy antywirus 28.11.06, 03:00
      dobrych darmowych niema.ale mozna sciagac triale,starczy tego na rok.lub jesli masz orginalnego windowsa sciagnij np z dobrych programow f-sekure na pol roku za darmo.
      • Gość: Kolobos Re: dobry darmowy antywirus IP: *.escom.net.pl 28.11.06, 10:04
        Dlaczego nie ma? Darmowe to dla Ciebie znaczy zle?
    • rumcajs77 Re: dobry darmowy antywirus 28.11.06, 13:23
      Polecam ci Avasta najlepszy darmowy antywirus działa 1 rok od rejestracji ,po
      polsku www.avast.com
    • Gość: west Re: dobry darmowy antywirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:34
      files.avast.com/iavs4pro/setuppol.exe
    • wzorrowy Re: dobry darmowy antywirus 01.12.06, 10:09
      witam,

z czystym sumieniem: dobreprogramy.com/index.php?dz=22&id=1074&t=30.
      totalnie free, kosztem braku skanera działającego "w tle". stosuję go jako
      uzupełnienie firmowego NOD'a, który w zupełności mnie nie przekonuje.
      dodatkowym argumentem jest fakt braku jakichkolwiek konfliktów w systemie
      (zaznaczam, że nie testowałem z innymi antywirami).

• Gość: Kolobos Re: dobry darmowy antywirus IP: *.escom.net.pl 01.12.06, 11:12
      Nie wiem po co odgrzebujecie ten watek, to wszystko zostalo juz powiedziane na forum nie raz i nie ma sensu pisac tego znowu.
      • Gość: Piecyk gazowy Re: dobry darmowy antywirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:25
        Kolobos - jak się coś Tobie drogi trolu nie podoba to spadaj z powrotem do
        firmy Escom...
        • kolobos Re: dobry darmowy antywirus 02.12.06, 00:29
          Pare watkow nizej mamy przyklad...
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=37178684
          ...tego co sie dzieje kiedy kazdy poleca program antywirusowy, ktorego sam uzywa.

-> Piecyk gazowy
          Mam Cie usunac juz teraz czy moze poczekac na dalsza czesc Twoich prymitywnych wypowiedzi i usunac hurtowo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka