26.11.06, 22:41
Która tam kupowała??
Izabella, wiem z ogólnopolskiego, że zdecydowałaś się na Indię z Pronovias.
Jak oceniasz obsługę w Madonnie? Chyba że kupowałaś gdzie indziej.
No i jeśli to nie tajemnica - jakie tam są ceny??
Ktoś jeszcze mierzył suknie Pronovias lub La Sposa?
Obserwuj wątek
    • anna262 Re: Madonna 05.12.06, 12:53
      greene3 napisała:

> Która tam kupowała??
      > Izabella, wiem z ogólnopolskiego, że zdecydowałaś się na Indię z Pronovias.
      > Jak oceniasz obsługę w Madonnie? Chyba że kupowałaś gdzie indziej.
      > No i jeśli to nie tajemnica - jakie tam są ceny??
      > Ktoś jeszcze mierzył suknie Pronovias lub La Sposa?

Ja tam byłam mierzyc -obsługa fatalna-panie były zajete piciem kawy - w koncu
      jakies przymierzyłam ,juz nie pamietam jakie bo w kazdej nie zabardzo sie czułam
      bardzo ciezkie sa no i ceny-od 3000 tys. Są tez z kolekcji 2005 za około
      1500,2000tys. nawet całkiem całkiem ale i tak juz tam nie pojde kupuje gdzie
      indziej. pozdrawiam
    • nives1 Re: Madonna 05.12.06, 13:07
      Ja mierzyłam smile
      Siedzialam tam chyba z godzinę - obsługa była cierpliwa i nawet kreatywna smile
      Ceny wysokie ale ja mam jakiś dziki zwyczaj wybierania najdroższych hhheheheh -
      najtańsza jaką przymierzałam kosztowała 2700 z atelier diagonal
      Pronowias zupelnie na mnie nie zrobiły wrażenia jak je przymierzyłam, la sposa
      były fajne smile
      • lesia79 Re: Madonna 06.12.06, 11:02
        W zeszłą sobote byłam w Madonnie - i nie mogę narzekać.. Najlepiej się umówić,
        wtedy ma się pewność, że panie się zajmą tobą nalezycie. (ja umówiłam się dzień
        wcześniej i nie było problemu). Mierzyłam Atelier Diagonal 310, neptuno z
        Pronovias - obie syknie powyżej 2000 tys. To raczej skromne modele, nie mają
        takiej ogromnej ilości koronek i przez to nie są aż takie ciężkie.
        Madonna jest fajna ale suknie koszmarnie drogie, ciężkie i jak dla mnie
        przeładowane ozdobami i mam wrażenie, że każda panna młoda ma suknie z Madonny.
        • nives1 Re: Madonna 06.12.06, 11:16
          Lesia podzielam twoje zdanie - suknie z madonny są strasznie ciężkie !!
          Przymierzałam w kilku miejscach sukienki i moge spokojnie powiedzieć ze żeby
          dotrwać w takiej kiecce do końca to co najmniej pół roku na siłowni uncertain
    • megi-80 Re: Madonna 06.12.06, 13:10
      Ja byłam w Madonnie już trzy razy. Pierwszy raz się sie rozejrzeć i zorientować
      ile kosztują suknie, które mi się podobają. Drugi i trzeci raz to juz było
      przymierzanie (za każdym razem z inną ekipą doradzającąsmile) i muszę powiedzieć
      że było bardzo miło i fachowo, zwłaszcza polecam Panią Kasię-ona sie mną
      zajmowała i nie marudziła że przymierzam i przymierzamsmileJa przymierzałam
      sukienki z kolekcji Pronovias i La sposa i nie wiem ale mam trochę odmienne
      zdanie od waszego jeśli chodzi o ciężkość sukien, ja uważam że te które
      przymierzałam były lekkie mimo że z trenami i porównująć z innymi salonami nie
      widzę żadnej różnicy w ciężkości. Bardzo wygodne i lekkie...i prawdopodobnie
      zdecyduję się na sukienkę z la sposy... pozdrawiam i życzę wytrwałości w
      szukaniu tej jedynej wymarzonej...suknismile
    • greene3 Re: Madonna 25.01.07, 14:22
      Byłam w Madonnie i jestem zaskoczona. Suknie które w internecie wydawały mi się
      piękne - już jak zobaczyłam na wieszakach to niechętnie przymierzałam - na mnie
      też nie wyglądały ciekawie. Jak babka zobaczyła moje reakcje wyszukała mi model
      Chris Couture, który w internecie pominęłam (zdjęcia na których w ogóle nie
      iwdać sukni). Byłam oczarowana - lekkością, zwiewnością, ceną (1800 zł) no i
      całą obsługą. Mimo że zaczęłam od wyczytywania modeli sukni a pani Kasia wzięła
      ode mnie kajet i sama przynosiła co wypisałam. Nie zraziło jej nawet to że
      miałam tam wypisane godziny umówionych spotkań w trzech innych salonach. hehe
      Było przemiło i chyba tam zamówię. Tylko czy uszyją na czas i tak perfekcyjnie
      jak model, któryc mierzyłam. Kurcze denerwuję się tym bo pieniądze niemałe...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka