greene3 20.02.07, 14:39 znalazłam sklep internetowy z ładną bielizną - mają też dwa sklepy w Poznaniu - adresy na stronie www.roza-bielizna.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwnooka182 Re: bielizna 01.03.07, 18:29 faktycznie bielizna bardzo ladna.... jednak zanim zdecyduje sie na kupno przejde sie chyba na polwiejska (chyba 14). w ktorejs bramie jest jakis sklep "amazonki" i tam jakies kobitki swietnie dobieraja staniki i udzielaja madrych wskazowek...bo ponoc wiekszosc z nas ma tendencje do kupowania zlych stanikow...tak wiec by nie popelnic bledow, pojde najpierw tam... Odpowiedz Link
madziaaaaa5 Re: bielizna 01.03.07, 20:31 Tak, tak idź najpierw tam. Jeszcze troche to te kobitki beda juz w calym Poznaniu znane. Potrafia dobrze dobrac stanik, doradzic i czasem nawet bez pytania właża do kabiny zeby zobaczyc czy staniczek dobrze lezy...za bardzo sie chyba wczuwaja w role, ale naprawde godne polecenia. Odpowiedz Link
nives1 Re: bielizna 01.03.07, 21:17 Matuszewska mi poleciła ten sklep - i ta pewnie pójdę widzę że wszystkie czytałyśmy na ogólnopolskim wątki o stanikach hihi No - ale twn zakup z następnej pensji - z tej pójda obrączki Odpowiedz Link
greene3 Re: bielizna 02.03.07, 14:49 no tak - ja też znam amazonki z doświadczenia koleżanki z dużym biustem, z którą tm byłam - babki rewelacja - zresztą one ponoć specjalizują się w dobieraniu bielizny kobietom po amputacjach piersi, co by tłumaczyło ich dużą wrażliwość i profesjonalizm Odpowiedz Link
dziunia6 Re: bielizna 02.03.07, 15:30 Hej Ja wlasnie w niedziele kupilam bielizne w Plazie. Wybralam model bialy ( bo nie bylo ecri). ale Pani powiedziala ze w ciagu tygodnia moze beda ecri to da mi znac smskiem. I wczoraj przyslala ze moge przyjsc wymienic bialy na ecri. Bardzo mila babeczka i bardzo polecam, szczegolnie dla duzych biustow)))) Sklep Chatte czy jakos tak - dwa sklepy od Ryłki))) Odpowiedz Link