karmazyna 19.09.07, 09:15 Czy któraś z Was miała moze zdjecia w dworku w Koszutach i w otaczajacym go parku i mogłaby powiedziec cos wiecej?? Mamy do wyboru-Koszuty albo Rogalin...byle tylko pogoda w piatek byla tak ladna jak zapowiadają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agu2005 Re: Dwór_Koszuty 19.09.07, 10:18 ja miałam tam sesję zdjęciowa w poniedziałek po ślubie.Zdjęcia wyszły naprawde ładne w środku jak i na zewnątrz.Jak chcesz to mogę Ci wieczorem na maila przesłać kilka. a tak z ciekawości kto będzie robił Ci tam zdjęcia??Moze ten sam fotograf??Pozdrawiam Odpowiedz Link
karmazyna Re: Dwór_Koszuty 19.09.07, 10:23 Fotografa mamy ze Studio Kamera. Będę bardzo wdzieczna za kilka fotek,bo dzisiaj późnym wieczorem lub najpóźniej rano musimy sie określić.Nam głównie zalezy na djeciach w plenerze-pogoda w piątek ma być ladna ale nigdy nic nie wiadomo...jesli padaloby to plener calkowicie odpada a we dworku nalezy wczesniej zrobic rezerwacje. Odpowiedz Link
agu2005 Re: Dwór_Koszuty 19.09.07, 10:28 w dniu naszej sesji lekko kropił deszcz ale nie widać tego na zdjęciach.Jesli chodzi o dworek to trzeba zapłacić 50 zł za robienie zdjęć ale nie pamietam czy 50 zł od osoby czy pary.Ale warto.jedno mam w pracy to zaraz ci prześle. Odpowiedz Link
karmazyna Re: Dwór_Koszuty 19.09.07, 11:14 dziekuję bardzo-oczywisćie na gazetowego p.s. my mamy sesję w dniu ślubu przed ceremonią wiec nie możemy sobie pozwolić na deszczyk...choćby najmniejszy w czasie sesji... zgadza sie-wstęp 50 zł ale raczej od całości Odpowiedz Link