muszka.lily 17.07.08, 11:14 Jakie są Wasze doświadczenia z zespołami Xero z Poznania, Spektrum z Piły, Black Cat z Poznania. A może macie jakieś inne sprawdzone propozycje? Pomóżcie kobitki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary82-2 Re: Zespól na wesele 17.07.08, 14:16 my będziemy mieć xero myślę ze to dobry wybór ale okaże sie w maju w przyszłym roku byliśmy ich posłuchać na weselu na którym garali, super muzyka 100 % na żywo bardzo profesjonalnie, poza tym chodziło na o zespół na poziomie a nie wesele w stylu polskiego filmu "Wesele", w naszym przypadku odpadają durne zabawy, przyśpiewki idziemy na jednego i hity disco polo (nie znoszę takich klimatów i panowie z xero również) wiec ten zespól jak najbardziej nam odpowiada. ale to rzecz gustu Odpowiedz Link
lenamagda Re: Zespól na wesele 17.07.08, 18:37 jeśli nie możesz się zdecydować, chętnie pomogę coś wybrać poprostu napisz lenamagda@gazeta.pl Odpowiedz Link
paularoska Re: Zespól na wesele 17.07.08, 20:34 U mnie tez bedzie grac Xero.Polecam, swietne chlopaki, bardzo profesjonalni. Odpowiedz Link
kz_76 Re: Zespól na wesele 17.07.08, 22:53 U mnie byl BEAT BAND i byli super. Malutki zespol, tylko 3 osoby i bez instrumentow (tylko klawisze i czasem skrzypce) ale na moje nieduze wesele zupelnie wystarczylo. Grali muzyke popularna, dla kazdego cos milego. Chyba z jedna piosenka disco polo sie trafila (chociaz prosilam zeby nie grali takich kawalkow) ale nie wyszlo w sumie zle, bo starszyzna swietnie sie do tego bawila. Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: Zespól na wesele 18.07.08, 17:36 Witam, jestem Dj'em, wraz z kolega konferansjerem (dziennikarz Slowa Sportowego) prowadzimy wesela. Wiecej informacji: gg 807557 606403797 Pozdrawiam Odpowiedz Link
ashasha Re: Zespól na wesele 20.07.08, 02:20 Miałam okazję słyszeć jak gra zespół Spectrum. W prawdzie nie na żywo, tylko na filmie z wesela kolegi, ale śpiewali rewelacyjnie! pozostałych dwóch nie słyszałam. Odpowiedz Link
seszenka Re: Zespól na wesele 23.07.08, 19:45 polecam zespol talizman z poznania. grali u nas i goscie byli zachwyceni. dwie dziewczyny i pan. dziewczyny spiewaja super i jedna wyglada super zrobili wrazenie i fajne konkursy prowadzii choc bylam temu przeciwna jednak wyczuli goscie lepiej niz ja. REWELACJA i malo brali Odpowiedz Link