w_miare_normalna 26.10.09, 22:23 Ta Chylińska, ale z siebie głupka robi :| Lubiłam ją, ale chyba do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Szymon Majewski 26.10.09, 22:43 po tym jak zrobila z siebie debila u Wojewodzkiego nie widzę powodu, dla ktorego mialabym ją oglądac w innych programach i w ogóle znudziło mnie już to lansiarstwo na każdym kroku w tvnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Szymon Majewski 27.10.09, 08:25 a mnie się podobała- jestem fanka jej stylu narracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vayacondios Re: Szymon Majewski IP: *.acn.waw.pl 27.10.09, 08:48 też ją lubię jak tak nawija, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujka48 Re: Szymon Majewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 10:32 To dzięki Chylińskiej nie zasnęłam, jak to mi się ostatnio zdarzało, na Majewskim show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: Szymon Majewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 10:42 tylko dlaczego szydzili i wyśmiewali sie z Klaudii Kulawik...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Szymon Majewski IP: 195.205.221.* 27.10.09, 12:41 Parodia nie koniecznie ma na celu wysmianie i wyszydzenie parodiowanego obiektu - przynajmniej ja odebralem tak parodie Chylinskiej (ktora zreszta nie ukrywala wzruszenia, kiedy sluchala KK). Zreszta parodia KK jest tylko poczatek, dalej jest autoparodia Chylinskiej. A Kaludia Kulawik trafila w lapska szołbiznesu i nie widze powodu, dla ktorego mielibysmy traktowac ja wyjatkowo i nie pozwalac na parodiowanie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szymon Majewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 14:06 oj ja ja tez lubie.. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Szymon Majewski 28.10.09, 19:18 I ja tyż :)) A że pajacuje? Ona po prostu TAKA JEST. I za to własnie ją lubimy :) Odpowiedz Link Zgłoś