Dodaj do ulubionych

Brawo RYCHU! [Klan]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 06:19
Normalnie jestem dumny z Ryśka, że przestał być w tym serialu taką małamygą i "babą" i w końcu postawił się Grażynce i wysłał ją na drzewo w związku z tą pracą u Profesora. W końcu zachował się jak chłop! RYCHU, tak dalej! :)
Obserwuj wątek
    • moleslaw Re: Brawo RYCHU! [Klan] 23.09.10, 06:55
      Akurat postawił się nie tam gdzie miał.Bo ciekawe co by zrobili z wymagającą Bożenką gdyby nie kasa Grażynki.
      • Gość: majster Re: Brawo RYCHU! [Klan] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 07:51
        Rysiek na pewno wiecej zarobi na remontach niz Grazynka na tych wyjazdach i sesjach u profesora
        • argentea Re: Brawo RYCHU! [Klan] 23.09.10, 11:20
          Również się zgadzam w sprawie braw dla Rycha :-) Praca u profesora miała być doraźnym zastrzykiem finansowym, ale Grażynka nie może zabraniać Rychowi powrotu do pracy i nakazać mu ciągłego zajmowania się domem.
          • aga_ata Re: Brawo RYCHU! [Klan] 23.09.10, 12:12
            A ja stoję za Grażynką.
            Owszem, przesadza w uwielbieniu na Profesorostwa (dżizas, te słownictwo...), ale to jej zawód. Podjęła się i powinna skończyć, to jest jej zawód!

Nie powinna jednak zabraniać Ryśkowi pracować, a co najwyżej skorzystać z pomocy córki, przecież Bożenka sama proponowała i umie sobie poradzić. Czesia póki co ciągle mieszka piętro niżej czy tam wyżej i też może pomóc.

A Rysiek przesadza z tą rodzinnością, że lepsza szczęśliwa bieda niż zapracowana żona i więcej funduszy.
    • deczko Re: Brawo RYCHU! [Klan] 23.09.10, 14:33
      Ja jestem za Ryskiem, chociaz wczoraj zdziwil mnie jego tekst, ze oni sie umawiali z Graza, on pracuje, ona wychowuje dzieci.
      Cos jest nie halo, bo Graza oprocz urodzenia Kasi, to caly czas jako pielegniarka pracowala na etat, wiec niech tu Rysiek nie wyskakuje z takim tekstem.

Graza to sie w ogole zachowuja jak idiotka, nie rozumie, ze maz zazdrosny i samotny, ze moze mu ciazyc takie zycie, gdzie najwazniejsze jest samopoczucie, nawet nie tej chorej, a profesora gazeli biznesu. ;)

Jeszcze poszla do Pawla na skarge, chyba wychodzi na to, ze ona nigdy Rycha nie szanowala i zawsze miala go za cieple kluski, a tu prosze twardy klops!
      • Gość: kia Re: Brawo RYCHU! [Klan] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 23:07
        ja powiem jedno Graża ostatnio zachowuje sie jak tępa idiotka. Niczego nie rozumie i ciągle robi zdziwioną minkę. I ten jej ostatni wyskok z nasłaniem dr Lubicza na Rycha. I jeszcze się dziwiła że głupi mąż nie posłuchał mądrzejszego braciszka.
        • moleslaw Re: Brawo RYCHU! [Klan] 24.09.10, 11:13
          Grażynka w domu została już w momencie adopcji Bożenki i Maćka i tak się umawiali że ona z dziećmi a on pracuje. Tyle że trudno w naszych czasach tak żyć i tyle. Miał czas Rysiu na zarabianie wielkiej kasy, miał zarobił ? nie no to wara dzieci i życie kosztują i dla mnie normą jest że oboje rodzice pracują żeby dom utrzymać.
          • argentea Re: Brawo RYCHU! [Klan] 24.09.10, 12:05
            No właśnie oboje. A Grażynka wyraźnie powiedziała, że "zabrania" mu przyjęcia zlecenia na nowy remont.
            • Gość: Anka Re: Brawo RYCHU! [Klan] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:18
              a nie ubawil was wczorajszy tekst Rycha do Grazy:
              - Bo kiedy my bylismy ze soba jak maz i zona? chyba przed wakacjami.
              biedny Rysku;)
              • Gość: mmm Re: Brawo RYCHU! [Klan] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:42
                az dziw ze nei wspomnial o woli Bożej

• aga_ata Re: Brawo RYCHU! [Klan] 24.09.10, 15:00
                  www.fakt.pl/Rysio-z-Klanu-oslepnie-,artykuly,83218,1.html
                  ściemą mi to pachnie...
                  • Gość: AR Re: Brawo RYCHU! [Klan] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 06:41
                    Mogliby juz temu Ryskowi odpuscic. Raz juz mial udar i moze starczy...
                  • lady_haha Re: Brawo RYCHU! [Klan] 25.09.10, 14:58
                    Jeśli to prawda, to szykuje się jeszcze lepsza akcja niż z Knorrem i siekierą! Rysio uwalniający podstępem małolatę z burdelu pod gradem gangsterskich kul - już sam opis przyprawia mnie o dreszcze ;)
                    • reniatoja Re: Brawo RYCHU! [Klan] 26.09.10, 22:26
                      Fajne jest to w serialach, że wszelkie najgorsze choroby, które zwykle w realnym zyciu odbijają sie poważnie na zdrowiu pacjentw, przechodzą w Klanach i Na wspolnej bez śladu bez uszczerbku na zdrowiu praktycznie. Mam tu na myśli złamanie kręgosłupa Michałka, Udar Ryska, udar Marii Ziębowej, przeszczep nerki Janka, HIV Daniela i teraz tego kolesia Michałka, a, no i Zuza też ma HIV i po pierwszych smuteczkach z tego powodu będzie normalnie zyć i od czasu doc zasu o tym wspomną - dopoki sobie nie zapomną o tym scenarzyści. Zuza zdaje się, na początku miała tez jakieś poparzenia twarzy, oczywiscie blizny żadnej nie uświadczysz na jej obliczu (chbya, ze mi się coś pomieszało i z innego powodu nei chciała pokazywać twarzy na początku, gdy pojawiła się w serialu).
                      ;)

to co zrobiła Graża - czyli wycieczka do Pawła w sprawie "dziwnego" zachowania Ryska- żenada. Malzeństwo po ilu - dwudziestu latach, w momencie kryzysu nie daje sobie żadnej rady bez mediatora? Przynajmniej reakcja Ryśka na interwencję starszego brata była w miare realistyczna, nerwy znaczy.

• reniatoja Re: Brawo RYCHU! [Klan] 26.09.10, 22:27
                        No i Igor po wypadku miał uz być roślinką, ale też oczywiście pięknie mu się poprawiło i śmika już o jednej kuli. Ech, życie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka