Dodaj do ulubionych

Dawne zdrady w Mjm

03.10.10, 20:01
Zerkam już teraz rzadko na M jak..., nie nadążam już za treścią, ale kiedyś przypomniało mi się, że była taka faza, gdy i Piotrek i Kinga dopuścili się zdrady małżeńskiej. Kinga przespała się chyba z jakimś faciem z telewizji, gdzie chciała robić karierę, a Piotrek?? nie pamiętam. Nie żeby mi to spędzało sen z powiek, ale jeśli ktoś pamięta, to napiszcie...
Obserwuj wątek
    • chantal10 Re: Dawne zdrady w Mjm 03.10.10, 20:02
      Ta dziewczyna w serialu miała chyba na imię Ola i pracowała w sądzie z Chochołem.
      • gazeta_mi_placi Re: Dawne zdrady w Mjm 03.10.10, 20:28
        I leciała na niego jak pszczoła do miodu.
        Czy zauważyliście,że w polskich serialach jak jest ukazana zdrada mężowska to ta trzecia zawsze przedstawiana jest jak suka która uwodzi do tej pory wiernego męża,naprasza się mu i narzuca,wręcz włazi na siłę do łóżka,uwodzi (Ola,Grażyna)...
        Rzadko jest tak,że to małżonek lata za dziewczyną.
        • Gość: majka Re: Dawne zdrady w Mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 20:53
          no to przeciez dokladnie tak jak jest w zyciu :)
    • petshopgirl Re: Dawne zdrady w Mjm 03.10.10, 22:24
      ony sie chyba tylko całowały (Piotrek i Ola) ale on wypadł od niej z wypiekami jak po orgii a la Dyzma i Pątniczki Trzypromiennej Gwiazdy, wyspowiadał się i kryzys był
    • zavsze_usmiechnieta Re: Dawne zdrady w Mjm 03.10.10, 23:51
      Mi się wydaje, że Piotrek seksił się z tą Olą.
      Potem przyznał się do wszystkiego Kindze, a ta, żeby nie być gorsza przespała się z kolegą.
      W ogóle żałosne to ich zachowanie było...
      Totalna dziecinada !!
      • olylejdi_1 Re: Dawne zdrady w Mjm 04.10.10, 15:09
        Przecież to straszne dzieciuchy były, jak ślub brały.
        Teraz mają po ok. 28 lat.
        • Gość: the_accidental Re: Dawne zdrady w Mjm IP: *.toya.net.pl 04.10.10, 18:23
          A czy oni pobrali się też kościelnie, czy zostało jak na początku?
          • chantal10 Re: Dawne zdrady w Mjm 04.10.10, 18:56
            Kościelnie jakiś rok temu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka