Dodaj do ulubionych

No Ordinary Family

IP: *.internetia.net.pl 23.10.10, 22:06
Oglądał ktoś już? Jakie macie wrażenia?

Powsała już pierwsza strona:
No Ordinary Family
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: No Ordinary Family IP: *.nyc.res.rr.com 24.10.10, 00:19
      ja ogladam, tyle ze ten serial sie dopiero w stanach ukazal, wiec nie wymagaj zeby na polskim forum go opisywali....
      to tak samo jakbym sie zapytal o Boardwalk Empire a przeeciez super fajny serial i tez nowy w stanach
      • Gość: K. Re: No Ordinary Family IP: *.net.stream.pl 24.10.10, 11:23
        Gość portalu: ja napisał(a):

> ja ogladam, tyle ze ten serial sie dopiero w stanach ukazal, wiec nie wymagaj z
        > eby na polskim forum go opisywali....
        > to tak samo jakbym sie zapytal o Boardwalk Empire a przeeciez super fajny seria
        > l i tez nowy w stanach

Czy Ty w tym NY nie wiesz, ze w Polsce ludzie maja internet i ogladaja amerykanskie premiery rownoczesnie z USA?
        • Gość: ja Re: No Ordinary Family IP: *.nyc.res.rr.com 25.10.10, 01:11
          > Czy Ty w tym NY nie wiesz, ze w Polsce ludzie maja internet i ogladaja amerykan
          > skie premiery rownoczesnie z USA?

a czy Ty wiesz ze Stany to nie tylko NY?
          • Gość: K. Re: No Ordinary Family IP: *.net.stream.pl 26.10.10, 10:42
            W Twoim IP wyswietla sie NYC.
    • Gość: Mosfilm Re: No Ordinary Family IP: *.catv.ext.ru 24.10.10, 10:19
      Oglądam i NOF i BE. Ten pierwszy mnie wciągnął, choć to bajka, ale ładnie robiona (nie szukałabym żadnych głębi). Drugi zaś jest doskonale dopracowany, przyjemnie się ogląda, ale powiela schematy filmów mafijnych (np. zanim dojdzie do rozwiązania zagadki, ja już wiem, że to była pułapka) Niemniej też kontynuuję, opowiada interesującą historię. Oba seriale oceniam na czwórki (może z małym plusem...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka