Dodaj do ulubionych

Daniel NW i asystenka

IP: *.internetia.net.pl 21.03.11, 20:28
Hej ,pomóżcie bo mnie nurtuje, a nie mogę nigdzie tego znalezc..

Gdzie grala ta dziewczyna co gra ta asystentka od Daniela ze studiow? Ew. jak sie ona nazywa?
Obserwuj wątek
    • mieeke Re: Daniel NW i asystenka 21.03.11, 20:37
      tak, też mnie to nurtuje.
    • lejdimakbet Re: Daniel NW i asystenka 21.03.11, 20:38
      w brzyduli recepcjonistkę Anię
      • Gość: lol Re: Daniel NW i asystenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:40
        powaznie to ta co grała w brzyduli? tam wyglądała bardzo ładnie, tutaj jakos srednio sie prezentuje..i tez mnie to nurtowało gdzie grała
      • Gość: Aga Re: Daniel NW i asystenka IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 21:24
        Dzięki, też mnie to gnębiło! :)
        • lejdimakbet Re: Daniel NW i asystenka 21.03.11, 21:53
          mogę jeszcze dorzucić, że jak w poprzednim sezonie robiłam podejście do "Szpilek na Giewoncie" to grała tam jakąś prostytutkę
          • Gość: Mo Daniel NW + asystenka =romans IP: *.subscribers.sferia.net 22.03.11, 08:06
            chyba będzie jak myślicie. Wszystko już tak ładnie się układa, aby asystentka skutecznie wpadła w ramiona Daniela ... A co z jego dziewczyną chłopak z grzywką osuszy łzy czy jakaś próba samobójcza albo co ...
    • afortunada asystentka? 22.03.11, 23:29
      jaka asystentka?
      ta Dorota, tak? to ona nie jest studentką? wybierała się z Danielem na jakiś obóz integracyjny...
      proszę o inf., nie oglądałam ostatnio :)
      • Gość: Kia Re: asystentka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 23:50
        No właśnie jest asystentką która opiekuje się studentami na obozie:)
        • Gość: afo. Re: asystentka? IP: *.devs.futuro.pl 22.03.11, 23:57
          aha! :)
          dziękuję! :D
          czyli co, szykuje się romans studenciaka z ciałem... hem... "pedagogicznym"? :D
          • blawatek33 Re: asystentka? 23.03.11, 16:02
            "Zaliczenie", że tak powiem Daniel ma w kieszeni:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka