Gość: AWU IP: *.internetia.net.pl 21.03.11, 20:28 Hej ,pomóżcie bo mnie nurtuje, a nie mogę nigdzie tego znalezc.. Gdzie grala ta dziewczyna co gra ta asystentka od Daniela ze studiow? Ew. jak sie ona nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejdimakbet Re: Daniel NW i asystenka 21.03.11, 20:38 w brzyduli recepcjonistkę Anię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Daniel NW i asystenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:40 powaznie to ta co grała w brzyduli? tam wyglądała bardzo ładnie, tutaj jakos srednio sie prezentuje..i tez mnie to nurtowało gdzie grała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Daniel NW i asystenka IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 21:24 Dzięki, też mnie to gnębiło! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdimakbet Re: Daniel NW i asystenka 21.03.11, 21:53 mogę jeszcze dorzucić, że jak w poprzednim sezonie robiłam podejście do "Szpilek na Giewoncie" to grała tam jakąś prostytutkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Daniel NW + asystenka =romans IP: *.subscribers.sferia.net 22.03.11, 08:06 chyba będzie jak myślicie. Wszystko już tak ładnie się układa, aby asystentka skutecznie wpadła w ramiona Daniela ... A co z jego dziewczyną chłopak z grzywką osuszy łzy czy jakaś próba samobójcza albo co ... Odpowiedz Link Zgłoś
afortunada asystentka? 22.03.11, 23:29 jaka asystentka? ta Dorota, tak? to ona nie jest studentką? wybierała się z Danielem na jakiś obóz integracyjny... proszę o inf., nie oglądałam ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: asystentka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 23:50 No właśnie jest asystentką która opiekuje się studentami na obozie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afo. Re: asystentka? IP: *.devs.futuro.pl 22.03.11, 23:57 aha! :) dziękuję! :D czyli co, szykuje się romans studenciaka z ciałem... hem... "pedagogicznym"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek33 Re: asystentka? 23.03.11, 16:02 "Zaliczenie", że tak powiem Daniel ma w kieszeni:) Odpowiedz Link Zgłoś