Dodaj do ulubionych

Aktorki w perukach

IP: *.bb.sky.com 23.03.11, 21:12
Czy was też drażni to,że aktorki coraz częściej występują w perukach?
1/MjM - Marysia- Małgorzata Pieńkowska ma taką ładną fryzurkę prywatnie,a tu ta okropna peruka,litości,scenarzyści -mogliby wymyślić jakiś wątek z przemianą Marysi.
2/NDiNZ-docent Orlińska- Po co jej ta peruka? w blond włosach wygląda całkiem fajnie.
3/Klanu już nie ogląam,ale przeczytałam na forum,że Edyta Jungowska też tu występuje w peruce,litości!!
4/Swego czasu w "Barwach szczęścia" w peruce występowała matka Kai i matka Izy Gordon,teraz obie panie maja na szczęście już swoje włosy.
Obserwuj wątek
    • Gość: xd Re: Aktorki w perukach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 21:26
      z ktorej strony prywatna fryzura marysi z m jak milosc jest ladna???
      • Gość: Bożena Re: Aktorki w perukach IP: *.bb.sky.com 24.03.11, 07:47
        Małgorzata Pieńkowska ma krótkie ,moim zdaniem dobrze obcięte włosy,więc nie ma powodu,by ukrywać je pod tą dodającą jej lat peruką/ale to rzecz gustu,nie wszystkim musi się podobać/.
    • Gość: buhahaha [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 21:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: hmmm Re: Aktorki w perukach IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.11, 23:27
        ale jest wybitną aktorką i inteligentną, wykształconą kobietą - Ty co reprezentujesz ?
        • Gość: andy_pandy Re: Aktorki w perukach IP: *.cable.net-inotel.pl 23.03.11, 23:36
          Czasami zastanawiam sie jak można i na ile byc anonimowym w necie ,żeby tak jeździć po ludziach których sie nie zna prywatnie.
          Wisi mi MjM CZY INNE SERIALE,ALE NA LITOŚĆ bOSKA NIE PISZCIE,ŻE mARYSIA Z ww serialu jest gruba itepe,itede.
        • Gość: xd Re: Aktorki w perukach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 23:48
          wybitna??????????????????/ hahah
    • iza232 najwybitniejsi 24.03.11, 10:02
      Nie, najwybitniejszy to jest tutaj na razie xd/sz/buhahaha, który jest chorym psycholem, zmienia nicki i dyskutuje sam ze sobą. I wybitny jest jeszcze beton wesołowski oraz piękna i zgrabna bohosiewicz. To jest poziom debila xd.
    • iza232 [...] 24.03.11, 10:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: 123qwerty aktorki w perukach IP: *.net.stream.pl 24.03.11, 11:25
        Małgorzata Foremniak w serialu "Odwróceni"- w kilku pierwszych odcinlów miała długie ciemne włosy, po odejsciu od męża gangstera niby obcięła je na krótkie blond
        • Gość: kachullcia Re: aktorki w perukach IP: *.man.poznan.pl 24.03.11, 11:39
          Anita Jańcia czyli Jolka z MJM też tam wystepuje w masakrycznym mopie...
          • Gość: Majka Re: aktorki w perukach IP: *.183.240.255.dsl.dynamic.eranet.pl 24.03.11, 13:15
            A mnie się wydaje że jeszcze babcia Julki i Malwiny ma perukę, jak myślicie?
            • Gość: Bożena Re: aktorki w perukach IP: *.bb.sky.com 24.03.11, 15:29
              Tak,ta aktorka też nosi perukę,ale z racji wieku/może ma bardzo słabe włosy/,tu bym już się nie czepiała.
              Marzena Trybała też grając w kilku serialach jednocześnie/np".Barwy szczęścia "i "Samo życie"też miała peruki.
          • Gość: beell Re: aktorki w perukach IP: *.multinet24.pl 24.03.11, 14:12
            właśnie się zastanawiałam - peruka czy naturalnie niby modnie obcięte i "wykoloryzowane " włosy..
    • iza232 Re: Aktorki w perukach 24.03.11, 13:36
      Ja nie o peruce, ale ostatnia fryzura Kożuchowskiej też jest dość fatalna. Za gładkie, za bardzo ulizane włosy. Wolałam ją w dłuższych włosach do ramion, jakie miała w początkach swoich wystąpień w MjM.
    • Gość: a Re: Aktorki w perukach IP: 178.73.49.* 24.03.11, 14:01
      Jeszcze Alutka w "Rodzinie zastępczej".
    • Gość: ewoo Re: Aktorki w perukach IP: *.multinet24.pl 24.03.11, 14:08
      Mnie się wydaje tak:

- Maria dziewica w czarnych włosach nie wyglądałaby jak anioł, który zstąpił na ziemię i niesie pomoc utrapionych. Kłóciłyby się z wizerunkiem.

- Docent Orlicka jak dla mnie to postać, która ma być poważna, "nie młoda już" - doświadczona, zimna/oziębła, chorobliwie ambitna itd. Naturalnych kręcone blond włosy jakie ma aktorka kłóciły by się z tą wizją postaci..wyglądałaby niepoważnie i infantylnie. Niby można nadrobić poważną grą aktorską ale...zawsze rysa zostaje. Nawet gdyby je
      wyprostowała - no wybacz długie blond włosy jakoś mi nie pasują do tej postaci -no chyba, że na zasadzie kontrastu.

- reszty nie widziałam.
    • Gość: Majka zdjęcia aktorek w perukach IP: *.183.240.255.dsl.dynamic.eranet.pl 24.03.11, 15:52
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/549259a0b679058a.html
      • Gość: xd Re: zdjęcia aktorek w perukach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 15:59
        przeciez scibakowna na tym foto nie ma peruki
        • Gość: lala Re: zdjęcia aktorek w perukach IP: 83.1.81.* 24.03.11, 16:03
          nie dość, że jesteś walnięty w dynię nieźle, to jeszcze ślepy!
      • Gość: xd Re: zdjęcia aktorek w perukach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 16:42
        aha,sorry-chodzilo mi o to foto w blond

w tych ciemnych to nie myslalem,ze to ona!!
    • Gość: xd Re: Aktorki w perukach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 16:44
      no marysia zdecydowanie lepiej w peruce!!jej naturalna fryzura jest koszmarna
      • Gość: marta Re: Aktorki w perukach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 16:53
        Jak można obrażać aktorkę, która nosiła perukę po ciężkiej chorobie i pisać, że na szczęście już nie żyje?! Kimkolwiek jesteś (xd) z tym postem o Kownackiej przesadziłeś...
        • Gość: xd Re: Aktorki w perukach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 17:01
          a marysia z emki to co?tez ją rak zzeral i tez przez to zaczela nosic peruke
        • Gość: xd Re: Aktorki w perukach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 17:02
          napisalem,ze na szczescie juz nie musimy ogladac tej tandetnej peruki ze sztucznego wlosia a nie,ze na szczescie nie zyje.naucz sie czytac ze zrozumieniem!
          • Gość: marta Re: Aktorki w perukach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 17:07
            potrafię czytać ze zrozumieniem i między wierszami, tak jak napisałeś, tak to zrozumiałam...mnie jednak nauczono, że o zmarłych mówimy dobrze, albo wcale. Tolerowałam Twoje wpisy z racji sympatii do Moniki Krzywkowskiej, o której się dobrze wyrażałeś, teraz jednak będę je ignorować, bo nie wymieniam poglądów na taki poziomie.
          • Gość: przyjaciel Re: Aktorki w perukach IP: *.centertel.pl 24.03.11, 17:20
            xd dotąd milczałem, ale już nie mogę tego znieść.
            jak możesz być takim hipokrytą ??
            Sam nosisz tupecik, fakt, udany, ale jednak!!! A naśmiewasz się z innych że w perukach.
            Ja wiem że miałem nic nie mówić ale nie wytrzymałem już no!!!!
            • Gość: xd Re: Aktorki w perukach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 17:26
              fakt jest jeden,najgorsze,najbrzydsze i najtansze peruki nosza te baby ktore zzeral rak,ciekawe
              • Gość: do xd Re: Aktorki w perukach IP: *.centertel.pl 24.03.11, 17:39
                ale tupecik który nosisz na jajach to już jest masakra xd
                już lepiej spróbuj nacierać się kurzym gównem, może wtedy Ci coś tam urośnie?
              • Gość: pipi Re: ciocia dobra rada IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 24.03.11, 17:46
                Podobno robisz 2 fakultet...
                Machnij na ten temat pracę dyplomową...
                Albo coś na temat klanu, sztucznych rzęs, jak nie mylić postaci serialowych z aktorami, ktore te postaci kreują itp.
                Widzę, ze cały dzień siedzisz na tym forum, zamieszczasz jakieś pseudo ciekawostki o niby-aktorach, zdajesz sprawozdanie z wykonywanych czynności (brakuje jeszcze wątku o odwiedzeniu wc)... im lżejszy i bardziej plotkarski temat, tym więcej twoich postów.
                Część z nich (znaczna) świadczy o tobie hmm... nie powiem jak.

Taki z ciebie babskiej dupy wojtek - to nie komplement...
                • Gość: xd Re: ciocia dobra rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 17:48
                  to samo moge powiedziec o tobie
                  • Gość: też ciocia Re: ciocia dobra rada IP: *.centertel.pl 24.03.11, 17:53

z tą różnicą że ona nie bredzi o fakultetach, majątkach i tym jak to nie ogląda seriali
                  • Gość: pipi Re: ciocia dobra rada IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 24.03.11, 17:59
                    tzn co?
                    Że zamieszczam ploty, pisze o perukach, rzesach, "właśnie obejrzałam klan"???
                    • Gość: pipi Re: ciocia dobra rada IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 24.03.11, 18:01
                      No i przede wszystkim - jestem kobietą, więc trudno o mnie powiedzieć "babskiej dupy wojtek".
                • Gość: tez ciocia Re: ciocia dobra rada IP: *.centertel.pl 24.03.11, 17:52

dodała bym do tego jeszcze wątek o wyższości klanu nad samym życiem i seksapil kuby wesołowskiego kontra uroda zakościelnego.
                  • Gość: xd Re: ciocia dobra rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 18:03
                    dobre tematy;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka