Gość: :P IP: *.dialog.net.pl 12.05.11, 20:40 Czy Sebastian bzyknął Weronikę, że takie płacze dzisiaj uskuteczniała ? Może znowu będzie w ciaży to się Adam zdziwi :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Weronika i Sebastian - NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 20:47 no własnie tez sie dziwiłam..wczoraj odcinek skonczyl sie na tym ze siedzieli blisko siebie, a z zapowiedzi wynika ze on cos tam gada ze ona go unika po tym co sie stalo..czyli chyba wychodzi na to ze tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infamis Re: Weronika i Sebastian - NW IP: *.tktelekom.pl 12.05.11, 22:22 A ja myślę, że do niczego nie doszło, tylko Weronika za dużo wypiła i nie jest pewna, co się działo, a Sebastian będzie się zachowywał tak, żeby myślała, że jednak "coś" było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Weronika i Sebastian - NW IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.11, 22:50 Możliwe, Adam się dowie i zapomni o tym jak sam bzyknął jakąś panne, obrazi się i będzie wątek na 100 odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Weronika i Sebastian - NW 13.05.11, 08:40 Scenarzyści sugerują, że tak, ale skoro nie pokazali szczegółów to może być różnie. Najwyżej Weronika wyrównałaby 1:1 z Adamem. Śmieszniej byłoby, gdyby kolejne dziecko Adama znowu było genetycznego autorstwa Sebastiana ;) Sebastian kupił jedno wino - czyli poszło po pół na głowę. Jeśli ona się tym upiła i straciła pamięć, to jestem pełna podziwu dla ekonomiczności. Za tak niewiele, taki efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Weronika i Sebastian - NW 13.05.11, 08:45 Chyba jednak cos bylo. To zblizenie kamery na porzucony na krzesle koronkowy stanik! Podejrzewam, ze ciaza z tego bedzie jak drut! Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Weronika i Sebastian - NW 13.05.11, 08:52 a ja w sumie myślałam, ze po usunięciu nerki to trzeba oszczędnie z alkoholem.,.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Weronika i Sebastian - NW 13.05.11, 08:56 To poszło - kieliszek na niego, reszta butelki na nią i by się zgadzało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Weronika i Sebastian - NW 13.05.11, 10:51 I wyszlo na to, ze Weronika to łajza jest. Najpierw bzykała się z Sebastianem jak był związany z Izabelą, teraz się pusciła mimo tego, że ona jest w związku... Genetycznie zakodowane tendencje do nieuczciwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żywiołaczka Re: Weronika i Sebastian - NW IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.11, 13:09 nioma napisała: > I wyszlo na to, ze Weronika to łajza jest. > Najpierw bzykała się z Sebastianem jak był związany z Izabelą, teraz się puscił > a mimo tego, że ona jest w związku... Genetycznie zakodowane tendencje do nieuc > zciwosci? Ale chyba nie brała go siłą? Do tanga trzeba dwojga, prawda? Jak zdradziła Adama, to się wyrównuje, bo on też się kiedyś puścił, a ona mu wybaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiektywna Re: Weronika i Sebastian - NW IP: *.dynamic.mm.pl 13.05.11, 11:02 O tej ciąży też mi się od razu nasunęło, miałby Adam niespodziankę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza232 Re: Weronika i Sebastian - NW IP: *.satfilm.net.pl 13.05.11, 11:24 E! Na mój gust ciąży nie będzie, bo ostatnio za dużo tych ciąż w NW. Poza tym nie ma wolnego brzucha, bo Emilka jak urodziła, to oddała go Monice, więc jest zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: Weronika i Sebastian - NW IP: *.subscribers.sferia.net 13.05.11, 12:57 tyż mi ciąża przyszła od razu do głowy. Ale takiego wariantu nie było i ile zagadnień do przemyślen - czy powie, że się bzykneła - co na to Adam, jak to zniesie ? - czy będzie wmawiać mężowi, że to jego i stał sie w końcu cud ... - generalne rozterki związane z tematem pt co ja zrobiłam i tzw kac moralny? itp, itp ..... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Weronika i Sebastian - NW 13.05.11, 18:13 tabsa gwałtu pewnie była w lampie wina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Weronika i Sebastian - NW IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.11, 22:09 Ciąża będzie jak nic :) W sam raz Monika kończy nosić u tej zacznie widać. A Emilka to raczej naprawdę w ciaży była :) Odpowiedz Link Zgłoś
klawiatura_zablokowana Re: Weronika i Sebastian - NW 16.05.11, 21:48 Już nie mogę patrzeć na ten wątek i zbolałą minę Dancewicz. Czy ona zawsze musi grać ciężko doświadczoną przez los? Co i rusz spotykają ją jakieś tragedie, a to z mężem nie wychodzi, a to ją zdradzają, a to dziecko chore, a to nóżka skręcona... Laboga, czy ona będzie miała kiedyś jakiś wesoły wątek? Notabene, czy tylko mnie wkurza, że nad babską zdradą wylewane są hektolitry łez, niewierne żony łkają po nocach w poduszki, a jak facet zdradza to wyluzowany, uśmiechnięty. Spójrzcie na młodego Brzozowskiego, jak zręcznie manewruje między dwoma laskami, radosny jak szczygiełek. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Weronika i Sebastian - NW 16.05.11, 22:08 klawiatura_zablokowana napisała: > Spójrzcie na młodego Brzozowskiego, jak zręcznie manewruje międ > zy dwoma laskami, radosny jak szczygiełek. Nic mi nawet nie mów, bo nie mogę na to patrzeć ;) Głupi ten Daniel jak but z lewej nogi. Oby mu to bokiem wszystko wyszło, niech ta Ola kopnie go w d*pę i zostanie na lodzie. Bo podejrzewam, że ta cała asystentka raczej na niego nie poleci. Chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Weronika i Sebastian - NW 16.05.11, 22:39 A tyle bylo zabiegow z jego strony o Olke! A tu masz, pani asystent w goglach - i juz Olke ma w du...e. Podejrzewam, ze na horyzoncie pojawi sie jeszcze ten rowerzysta przystojny, co to mloda Ziminska potracil czas jakis temu :-) I Danielek pojdzie po rozum do glowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klawiatura_zablokowana Re: Weronika i Sebastian - NW 16.05.11, 22:53 Gówniarz jest, więc się zdarza. Z drugiej strony - przeszli razem więcej niż niejedno małżeństwo, to raczej scala, a tu nagle jakaś brzydkawa pani magister w czapce a la zużyty kondom i już zapomniał o swojej miłości życia... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Weronika i Sebastian - NW 16.05.11, 23:37 A co oni takiego przeszli, bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Weronika i Sebastian - NW 17.05.11, 08:02 Najlepsze jest ze kolega Daniela sie wypowiada o tej lasce jakby to byl osmy cud swiata. Brzydka nie jest ale rewelacyjna tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Weronika i Sebastian - NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:49 no dokadnie..przy tym pianiu z zachwytu chociazby sie przydała jakas ładniusia aktorka..ta jest pzrecietna Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Weronika i Sebastian - NW 17.05.11, 11:08 Adam ja zdradzil czy tylko ta panienka powiedziala, ze ze soba spali, bo jakos nie moge sobie przypomniec. W tym serialu pokazane jest raczej to, ze niektorzy bohaterowie maja wieksze skolonnosci do zdrady, tak jak Weronika czy Brzozowski (ten od Kingi, chyba Michał) Ale tez pokazuja, ze kobiety sa gorsze: Iza, Weronika, Basia, corka Hoffera (ciagle zapominam imion serialowych) - wiec sa tendencyjne, statystycznie rzecz biorac zdradza wiecej facetow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Weronika i Sebastian - NW IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.11, 14:26 Daniel jest żenujący. Weronika owszem z Sebastianem źle zrobili ale można to uznać za wyskok po pijaku jednorazowy. Oczywiście to niczego nie zmienia no ale jednak... A ten jak mu się już Olka nie podoba to niech z nią po prostu zerwie i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś