dzidzia_bojowa 20.01.12, 21:02 No co za bzdura! Wszystko źle, wszystko nie tak! Trzy minuty po zgłoszeniu oddział antyterrorystów uzbrojony ale bez negocjatorów wkracza i doprowadza do aktu samobójczego, Bzdura do kwadratu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Akcja policji (Ndinz) 20.01.12, 21:04 ja mam tylko nadzieję, że się całkiem zabił, a nie że na wózku będzie i Agata w poczuciu szlachetnego obowiązku będzie przy nim siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Akcja policji (Ndinz) IP: *.toya.net.pl 20.01.12, 21:56 Strasznie głupi ten cały watek z Pawłem. A teraz na dodatek robią taką samą psychopatkę z asystentki Burskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Akcja policji (Ndinz) 20.01.12, 21:59 a czy ktoś wie jakim cudem on zawarł dwa ważne śluby? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Akcja policji (Ndinz) 20.01.12, 22:02 a skąd ważne? Ważny był tylko jeden, prawdopodobnie ten w Irlandii. Ten w Polsce jest nieważny. I teraz spadkobierczynią (o ile Paweł zejdzie rzeczywiście) będzie ta jego poszkodowana żona :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Akcja policji (Ndinz) 20.01.12, 22:41 no ale przecież wziąć ślub w Irlandii obywatel polski może tylko w konsulacie??? Czy nie?? i twedy nie może wziąc drugiego w Polsce? to na pewno jest jakoś prawnie zorganizowane, bo inaczej mielibyśmy bigamistów na pęczki Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Akcja policji (Ndinz) 20.01.12, 22:52 teoretycznie i owszem, ale wystarczy że ktoś nie zgłosi papierów w Polsce :) A poza tym nawet jak zgłosił to ja wcale taka pewna nie jestem czy te wszystkie USC maja takie informacje jeden od drugiego. Tak więc jak najbardziej są bigamiści. Że nie na pęczki? A kto to do końca wie? Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Akcja policji (Ndinz) 20.01.12, 23:36 Jezeli obieg info o ślubach jest taki jak o ubezpieczeniu zdrowotnym, to ... strach pomyśleć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Akcja policji (Ndinz) 21.01.12, 09:59 Nie jest nieważny, tylko można go unieważnić sądowo. Art. 13. KRO § 1. Nie może zawrzeć małżeństwa, kto już pozostaje w związku małżeńskim. § 2. Unieważnienia małżeństwa z powodu pozostawania przez jednego z małżonków w poprzednio zawartym związku małżeńskim może żądać każdy, kto ma w tym interes prawny. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Akcja policji (Ndinz) 21.01.12, 09:57 Przypomniała mi się końcowa scenka z Leona Zawodowca:D W moim mieście policja by tak za 45 minut dojechała, i to zwykły dwuosobowy zespół;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Akcja policji (Ndinz) 21.01.12, 10:03 Do kompletu na sygnale, co by sie wszyscy zawczasu mogli zorientowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Akcja policji (Ndinz) 21.01.12, 22:15 Czyli mogę na zadzwonić na 112 i powiedzieć, że moja koleżankę mąż nie chce puścić do pracy, a za chwilę pojawi się brygada antyterrorystyczna? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś