Dodaj do ulubionych

Druga szansa - TVN

15.02.16, 21:54
I jak? Dacie szanse?

Po 25 minutach jestem rozczarowana w sumie :(
Obserwuj wątek
    • zolzatoja Re: Druga szansa - TVN 15.02.16, 23:03
      Słaaabeee... niestety. Miszczak już dawno stracił instynkt, beznadziejna Kożuchowska, eh... I oczywiście tak głośna muzyka tła, że nie słychać dialogów. Stracona godzina.
    • madi138 Re: Druga szansa - TVN 16.02.16, 00:03
      Nie! Wsystko przez nachalna promocje Kozuchowskiej. Jest tyle utalentowanych, ciekawych i niezmaierowanych aktorek , a wszedzie wciskaja akurat ja. Drazni mnie jej gra i wmawianie wszystkim, ze jest wielka aktora (a nie jest)- skutecznie odstrasza mnie to od tej produkcji.
      • limonka-2 Re: Druga szansa - TVN 16.02.16, 00:23
        Też mi się nie chce oglądać Kożuchowskiej, nigdy jej nie lubiłam, i też wkurzało mnie wmawianie, że jest jakąś nadzwyczajną aktorką. Nie oglądałam Rodzinki, kilka scen skutecznie mnie odstraszyło, i nie uważam, żebym cokolwiek straciła, w tym wypadku będzie tak samo.
    • ja27-09 Re: Druga szansa - TVN 16.02.16, 08:42
      Drugiej szansy u mnie nie będzie. Strasznie przewidywalny scenariusz, Kożuchowska do strawienia tylko w Rodzince, a tu oprócz tego, że przepiękna, to gra słabiutko. Serial przelukrowany, przesłodzony i banalny aż boli. Tęsknię za "Aż po sufit"...
    • gamma76 Re: Druga szansa - TVN 16.02.16, 09:36
      a mi z kolei się podobało, ba! podobało mi się nawet bardzo. Obawiałam się, że będzie Natalia Boska bis, ale nie było, nawet w scenie z Braciakiem (grali razem w "Rodzince") nie miałam wrażenia że oglądam "Rodzinkę". Na pewno będę oglądać, fajny, lekki serial po ciężkim poniedziałku.
      • mama-008 Re: Druga szansa - TVN 16.02.16, 09:44
        mnie tez o dziwo podszedł serial;-)
        mino ze 1 odc przewidywalny mega to mam nadzieje że dalsze ze swiderskim i kozuchowska w szpitalu i jej metamorfoza zycia = mam nadzieje ze się rozkręci;-)k ze utrze nosa krolikowskiemu bo to pewnie on ją uwalił...
        • mozambique Re: Druga szansa - TVN 16.02.16, 10:03
          nie jest źle - ja slysazlam ze byly przymiarki pod A.Muche do tej roli :))) a tego bym nie zdizerzyła :)

serial typowo tefałenowsko glamour ale moze to dla kontrastu z nastepnycm , skromnym i zywłklym zyciem MOniki
    • bachula_gr Re: Druga szansa - TVN 16.02.16, 10:19
      Niestety ale pierwszy odcinek (nuuuda) usmiercony przez trailer (super).
      Mam nadzieje, ze Krolikowski zniknie, a wiecej bedzie Swiderskiego.
    • kanna Re: Druga szansa - TVN 16.02.16, 11:38
      Dałam szansę, obejrzałam pierwszy odcinek :p
      Fajne było ujęcie scenografii z góry.

I więcej nie - przewidywalne do bólu, a co najgorsze - bohaterka mnie ani ziębi, ani grzeje, a co jeszcze gorsze KOMPLETNIE mnie nie interesuje, co ją spotka. Żadnych zahaczek nie ma (ani fabularnych, ani aktorskich), żeby mnie przyciągnąć do kolejnego odcinka.

A, i w spojlerach spalili akcję.
      • latarnik88 Re: Druga szansa - TVN 16.02.16, 12:02
        Miszczak powiedział , że udział Kożuchowskiej w tym serialu , to zaszczyt dla tvn-u.
        Okropny serial , tyle reklamy a tu same ograne twarze i nic ciekawego.
        Kożuchowska zdobyła popularność rolą szarej myszki w Mjm oby nie skończyła jako wylaszczona
        agentka w Dsz.No nie wychodzi im ostatnio.
        • kredka.zielona podobało mi się i będę oglądać 16.02.16, 20:19
          lubię Kożuchowską, bardziej z Rodzinki.pl niż z MjM

czekałam na ten serial - miłe dla oka obrazy, dobre zdjęcia, kolory, scenografia, aktorzy -

historia jak z gazet i stron portali internetowych, bardzo życiowa, gdy ci się wali, a ludzie przestają odbierać telefony

bardzo łatwo w obecnych czasach wkręcić kogoś w duże kłopoty jak widać i ten wątek uzmysłowił mi, że to może spotkać każdego, nie tylko celebrytę

film będę oglądać dla aktorów, których lubię (właściwie większość) - Świderski kręci mnie jako facet, więc tyle mojego, co sobie na niego popatrzę w serialu :)

ostateczne odczucie po obejrzeniu serialu to to, że zaczęło mi być żal celebrytów, te ucieczki przed paparazzi, filmowanie telefonem na ulicy, człowiek piardnąć nie może spokojnie, śmieci mu przegrzebią, w życie mu włażą, w talerz zaglądną...chore..

będę oglądać, co z tego, że fabuła przewidywalna?
          całe nasze życie jest przewidywalne dzień po dniu, więc skąd to zdziwienie i niechęć?
          • zolzatoja Re: podobało mi się i będę oglądać 16.02.16, 21:32
            - nie lubię Kożuchowskiej, nie oglądam Rodzinki, ani (boże broń) MjM

- nie czekałam na ten serial, nie kręcą mnie "miłe dla oka" obrazy, kolory, aktorzy i scenografia

- nie uważam, że "historie jak z gazet i stron portali internetowych" są "bardzo życiowe" i w nosie
            mam, co może spotkać celebrytów

- nie będę oglądać serialu, zwłaszcza dla aktorów, których nie lubię, a Świderskiego uważam za
            bufona z rozbuchanym ego (proszę poczytać o jego zachowywaniu się na planach)

- ostateczne odczucie po obejrzeniu pierwszego odcinka jest takie, że mam głęboko w odwłoku,
            celebrytów i ich rzekomo trudne życie; sami się lansują, a potem narzekają? widziały gały czym
            to się je (znaczy, ta ich "sława")

- nie będę oglądać - patrz punkt wyżej, a życie jest kompletnie nieprzewidywalne (fakt, że
            nieczęsto)
            • kredka.zielona Re: podobało mi się i będę oglądać 18.02.16, 20:08
              zolzatoja - nie potrafisz wypowiadać się swoimi słowami? współczuję.. :)
    • serialowka Re: Druga szansa - TVN 18.02.16, 21:39
      nie mam zdania. oglądałam na playerze i do 20 minuty miałam ze 3 przerwy, serial nie wciąga
      potem było ciut lepiej
      wszystko takie "tefałenowskie" , oglądając ma się wrażenie, że wszystko już było, do tego jak zauważyliście te same, oklepane twarze (chociaż ja wszystkich aktorów, którzy występowali w tym odcinku akurat lubię, bez przesady ale lubię)

dam "drugą szansę", bo lubię obejrzeć czasem odmóżdżacz, chociaż emocji przy oglądaniu jak narazie zero
      • kas_ma Re: Druga szansa - TVN 21.02.16, 07:16
        Pierwszy odcinek mnie nie wciągnął, ale drugi... ;) Nie mogę doczekać się trzeciego :)
        Ktoś wyżej napisał, że serial "przewidywalny". Tak???? To proszę o opisanie fabuły do 13 odcinka :)
        Po za tym aktorzy - Kożuchowska the best (nie oglądam Rodzinki i MJM), Świderski bardzo pociągający, Królikowski wnerwiający laluś (o to chodziło), Ostaszewska na swoim miejscu itd, itd, bo wielu świetnych, znakomitych aktorów pokaże się jeszcze w epizodach i rolach drugoplanowych.
        Super obsada, dobre dialogi i dobry scenariusz - upadek z samego szczytu celebryctwa, strata przyjaciół i faceta, strata firmy, wiadomo, że się podniesie, ale... czy wejdzie jeszcze raz do tej samej rzeki? Ja stawiam, że nie :)
        • kanna Re: Druga szansa - TVN 21.02.16, 22:50
          >Pierwszy odcinek mnie nie wciągnął, ale drugi... ;) Nie mogę doczekać się trzeciego :)
          > Ktoś wyżej napisał, że serial "przewidywalny". Tak???? To proszę o opisanie fabuły do 13 odcinka :)

rotfl

Po co??

Tak się kreci seriale, żeby pierwszy odcinek wciągał. Drugi może być gorszy, ale żeby TRZECI był najbardziej wciągający, to jakaś nowa strategia :p Do mnie nie przemawia.
    • lilith76 Re: Druga szansa - TVN 21.02.16, 21:22
      Widziałam zabawkę kolejnego odcinka z entuzjastycznymi recenzjami widzów.
      Widać, że TVN nabrało pokory, nie ogłasza serialu kultowym przed samą premierą, ale czeka do końca pierwszego odcinka.
      • nioma Re: Druga szansa - TVN 22.02.16, 09:15
        I odcinek obejrzałam, nuda okropna, nic ciekawego, nic co by mnie zainteresowało i zachęciło do obejrzenia II odcinka. Szansę dałam ale drugiej nie będzie.
    • _diabolique_ Re: Druga szansa - TVN 22.02.16, 10:57
      Obejrzałam pierwszy, dałam szansę, ale już miałam z tyłu głowy, że za dużo wybuchło w pierwszym odcinku, żeby dali radę pociągnąć to z sensem. Ale obejrzałam drugi i niestety jest słabo. Nie ma czym zainteresować. Sama Ostaszewska tego nie pociągnie. Reszta słaba i drewniana:( Szkoda, bo liczyłam, że będzie fajnie, mimo nachalnej reklamy wszędzie... Naiwnie, wiem ;)
      • k_cegla Re: Druga szansa - TVN 22.02.16, 22:17
        serial zupełnie mnie nie wciąga, jest taki tefałenowski: zdjęcia stolicy, wystrojone i wychudzone 40-tki udające 30-stki. Jedyny wątek, który mnie zainteresował to siostra głównej bohaterki, ale, jak już zostało napisane, sama Ostaszewska tego nie pociągnie.
        Tęsknię za "aż po sufit". To był ciepły, normalny serial o życiu kochającej się rodziny. Niestety, nie pasował do targetu tvn.
    • lilith76 Re: Druga szansa - TVN 22.02.16, 22:25
      Drugi odcinek, o dziwo, podobał mi się bardziej niż pierwszy.
      Może się starzeję.
      • mama-008 Re: Druga szansa - TVN 23.02.16, 09:30
        czy gdzies w tvn sa powtórki tego wczorajszego odcinka na którego nie zdążyłam dojechać do domu:-(((((???
        • kanna Re: Druga szansa - TVN 23.02.16, 11:46
          > nie zdążyłam dojechać do domu:-(((((???

Nie masz co żałować. na pewno streszczą całość przed 3. ;)
        • angazetka Re: Druga szansa - TVN 23.02.16, 13:09
          Internet. Takie magiczne narzędzie, w którym są m.in. odcinki seriali TVN-u, całkiem legalnie nawet.
    • jodipiku Re: Druga szansa - TVN 24.02.16, 13:50
      witam,jestem po drugim odcinku i...podobal mi sie bardziej niz pierwszy.Daje szanse...bedzie cos z tego...nie jest oczywiste kto pod nia dolki kopie...nie jest zle. czekam na trzeci odcinek. p.s. Co Pani Herman zrobila z policzkami ????zal...kobieta o tak ciekawej, niwtypowej urodzie dala sie poniesc upeikszeniu....niestety bardzo marnie to wyszlo....sztucznosc, sztucznosc,
      • glafira Re: Druga szansa - TVN 24.02.16, 15:18
        Pierwszego odcinka nie widziałam, jakoś ostatnio spadło moje zainteresowanie nowościami serialowymi, zbyt wiele rozczarowań. Ale drugi odcinek widziałam, nie w całości, bo przypadkowo, ale wciągnęłam się na tyle, że mam ochotę obejrzeć na playerze całość, tylko poczekam na 3 przedpremierowy odcinek. A co, po co się rozdrabniać:)
        Poważniej. Biorąc pod uwagę aktorów, za którymi nie przepadam, serialowe nowości tvn-u, które ostatnimi czasy wręcz odstręczały od oglądania seriali i rozbuchaną reklamę, to fakt nabrania ochoty na oglądanie tego serialu może wróży w końcu coś dobrego, jakąś zmianę na lepsze. Oczywiście z góry można przewidzieć dalsze relacje pana doktora i głównej bohaterki, ale większość filmów i tego typu seriali jest w tym kontekście do bólu przewidywalna i w gruncie rzeczy tak ma być. Od nienawiści i obojętności do miłości. C'est la vie:)
        Trzeci odcinek obejrzę, bo troszkę się wciągnęłam, a co dalej, pożyjemy, zobaczymy. Mnie zaintrygowało też coś innego. Nazwisko pana doktora, Kryński. Nie dawało mi to spokoju, gdzieś już to słyszałam. Poszukałam i znalazłam. Parę lat temu na Polsacie był taki serial "Tylko miłość". Kożuchowska i Świderski grali tam parę zakochanych, a Kożuchowska zwała się Maja Kryńska. Przypadek? Taka ciekawostka...
    • lilubia Re: Druga szansa - TVN 27.02.16, 21:50
      Słabo to wygl?da
      1. Piękna Kożuchowska ( estetycznie zrobiona)
      2.przewidywalny scenariusz pt: zrozumiałam, zakocham si? ( choć on to lekarz cham ), urodzę w 3 sezonie
      3. Można ogl?dać po wykańczaj?cym poniedziałku i zapomnieć tuż przed snem.
    • zerozer52 Re: Druga szansa - TVN 28.02.16, 10:41
      Jedno, wielkie gó.... Chłam TVN-owski.
    • oppolska Re: Druga szansa - TVN 28.02.16, 18:23
      Takie sobie... fabuła jest dosyć przewidywalna, ale mozna obejrzeć. Kożuchowska gra za bardzo histerycznie, ale nie jest zła. Serial za bardzo przesłodzony
    • bursztyn9 Re: Druga szansa - TVN 01.03.16, 11:20
      robi się coraz nudniej a Kożuchowska kładzie ten serial
    • nioma Re: Druga szansa - TVN 01.03.16, 13:22
      jeszcze nudniej? da się?
      • black_magic_women Re: Druga szansa - TVN 01.03.16, 19:33
        A co się stało pięknej K. Herman z twarzą? Przytyć nie przytyła, bo po figurze nie widać. Czyto choroba, czy wypełniacze?
    • faszyna Nie czepiam się 02.03.16, 10:24
      Mało entuzjastycznie piszecie o serialu, ale ja zauważam plusy dodatnie. Jak na plastikowy format TVN nie jest źle. Środowisko serialowo-telewizyjne to pewne novum i i może serial zagra dydaktycznie, gdy pokaże nałogowym czytelniczkom pudelków-dupelków, jak to miło być gwiazdą obserwowaną non stop przez paparazzi. A nawet może się w nich obudzi coś głęboko humanitarnego. ;))
      Świderski jak zwykle gra ta sama miną zachwyconego z siebie dupka, no ale taka jego uroda. Kożuchowska w nowej fryzurze i czasem bez makijażu to nowe otwarcie po Prawie Agaty. Miszczako-podobny Braciak bardzo ciekawy. A sam wątek, co by z niego nie wynikło, ujdzie. W końcu to nie awangardowa produkcja BBC czy Fox 21. To nasz poczciwy TVN. Tylko tyle i aż tyle... ;))

• gemowa Re: Druga szansa - TVN 07.03.16, 11:50
      Mnie się podoba tylko jedna rzecz: fryzura głównej bohaterki i jej siostry :) W zasadzie oglądam serial jednym okiem żeby przyjrzeć się temu cięciu, bo chcę obciąć włosy podobnie...
      Sam serial jest nudny i przewidywalny, z aktorami z których wszystkich widzieliśmy już w innych serialach.
      • lilith76 Re: Druga szansa - TVN 08.03.16, 11:07
        "Proszę mnie obciąć na Rejczel" :)
      • glafira Re: Druga szansa - TVN 08.03.16, 11:19
        Po kolejnym odcinku (odcinkach) mój entuzjazm nieco opadł:)
        Niestety serial formatem niewiele się różni od innych tvn-owskich produkcji. Nie jest źle, jak wspomniała Faszyna, ale w leczniczo-nawróceniowe przesłanie serialu dla czytelników pudelków to ja nie wierzę:) Zbyt cukierkowo i przewidywalnie się zrobiło. Braciak jak zwykle dobry, w ogóle aktorsko całkiem, całkiem, ale to nie to. Miałam wielką ochotę w końcu się wciągnąć w jakiś serial tak zupełnie na serio, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie. Czas pokaże.
        PS. A ja nie wiedzieć czemu lubię Świderskiego. I nawet nie przeszkadza mi jego zmanierowana mina w każdej produkcji z jego udziałem. Sorry, w prawie każdej. W reklamie ładnie się uśmiecha...:)
    • gemowa Re: Druga szansa - TVN 15.03.16, 14:46
      Wątek siostry Moniki i jej męża mnie zaskoczył, trzeba przyznać że bigamii jeszcze w polskich serialach nie było (a przynajmniej nie pamiętam takiego wątku)
    • kanna Re: Druga szansa - TVN 22.03.16, 13:38
      Pani Ostaszewska gra cudnie.
      Chciałabym, żeby ktoś mi powycinał inne sceny tylko te z nią zostawił.

A, i czy każdy odcinek musi kończyć seks? Chodzi o to, żeby widzów utrzymać do końca?
      • mama-008 Re: Druga szansa - TVN 31.03.16, 12:08
        Pani Ostaszewska bardzo ale to bardzo mnie NIE MILE zaskoczyła swoją fatalną gra i udawaniem np. pijanej...to ja krzyczała przed tv oglądając gale bosku i to jak bełkotała w klubie popijając drinki - no masakra jakaś
        jako Żabcia w Przepisie na Zycie była super a tu żenada...

natomiast bardzo ale to bardzo PODOBA mi się jak gra Świderski - takiego zimnego typa o gołębim sercu - no super naprawdę - fajna rola dla fajnego faceta

Kożuch też spoko ale może dlatego ze ja ją po Rodzince pl lubię i tak mi już zostało

będę oglądała chyba tylko i wyłącznie (o dziwo) dla Świderskiego bo jakoś bbb mi się tam podoba (a nigdy nie zwracałam na niego uwago - w Magdzie M był pedałkiem i myslalam e zawsze już nim dla mnie będzie a tu proszę jakie zaskoczenie hehe)
        • faszyna Re: Druga szansa - TVN 31.03.16, 12:15
          "w Magdzie M był pedałkiem"
          No to chyba tamten serial okazał się klapą na całej linii, skoro pokazanie geja, w zamyśle dla ukazania, ze gej taki sam człowiek jak każdy inny, finalizuje się po latach w powyższym wpisie... :((
          Mama-008, tego uczysz swoje dziecko, tej pogardy dla odmiennosci?
          • mama-008 Re: Druga szansa - TVN 31.03.16, 15:41
            czytaj ze zrozumieniem
            nie szydze z gejów ale pisałam o jego poprzedniej ROLI!!! dzizas........................
            • kas_ma Re: Druga szansa - TVN 31.03.16, 18:37
              Założę się, że w dyskusji między Faszyną a Mamą-008 występuje różnica pokolenia ;) Nie dogadacie się :)
              Ja też pamiętam Świderskiego z charakterystycznej roli geja z "Magdy M", potem długo długo nic. Wiem, że było coś po drodze z Kożuchowską oraz "Przepis na życie", ale on jest fajniejszy w wyciszonych rolach i to się zapamiętuje :)
              • faszyna Re: Druga szansa - TVN 31.03.16, 20:25
                "Założę się, że w dyskusji między Faszyną a Mamą-008 występuje różnica pokolenia"
                Ciekawe, w która stronę widzisz tę różnice. Bo ja, trzymając się nazewnictwa zaproponowanego przez mamę-08, mogłabym robić za babcię-008.
                • kas_ma Re: Druga szansa - TVN 01.04.16, 19:32
                  Faszyno, znam Twoje wpisy od lat, lubię je czytać, bardzo cenię Twoje zdanie i wiedzę. Dlatego Twoja dyskusja z Mamą-008 wywołała mój uśmiech - "Młoda" nie wie z kim dyskutuje ;) To tyle w kwestii mojego wtrącania się w tę wymianę zdań :)
                  • faszyna Re: Druga szansa - TVN 01.04.16, 20:17
                    Dzieki za wyrazy uznania, ale cos mi wena twórcza z latami sczezła. Chyba to wynik absencji Matta na forum. Matt jako muza....? Cos w tym jest. ;))
            • faszyna Re: Druga szansa - TVN 31.03.16, 20:27
              Rola czy rzeczywistość, obojętnie, "pedałek" jest równie obraźliwy jak np. żydek czy polaczek.
              • mama-008 Re: Druga szansa - TVN 01.04.16, 15:30
                więcej luzu dzieciaku....;-))))

ciężko mi było by być i mentalnie i metrycznie babcią - mam 36 lat skończone i 8 letniego syna (którego uczę tolerancji i empatii!) ;-)
                dodam więcej, czuję się od lat jakbym miała 25;-)))

PS życzę więcej luzu Faszyno
                mam w swoim otoczeniu wiele homoseksualnych osób - ŻADEN z nich nie obraził się za słowo pedałek...
                kończę tę bezproduktywną dyskusję;-)
                • angazetka Re: Druga szansa - TVN 02.04.16, 21:55
                  Uhm. Na pewno masz też w otoczeniu masę osób czarnoskórych, które się nie obrażają, gdy mówisz do nich per "asfalt".
                • kanna Re: Druga szansa - TVN 02.04.16, 23:26
                  Mam przyjaciółkę, do której mówię "kretynko" . To nasz prywatny kod.
                  A jakbym Ciebie tak nazwała?
                • lilith76 Re: Druga szansa - TVN 03.04.16, 11:09
                  Też znam gejów mówiących o sobie pedalek, ale żaden nie przyjąłby dobrze takiej pieszczoty z cudzych ust. To wewnętrzny kod.
                  Gdybyś tak nazwała postać graną przez Świderskiego w rozmowie z kolegą gejem, to by grało. W publicznym dyskursie to zgrzyta.
    • oemolka Re: Druga szansa - TVN 04.04.16, 22:11
      Rozkręca się z tygodnia na tydzień. Mi się podoba!
      • faszyna Całkiem, calkiem... :) 17.05.16, 14:01
        Na forum pastwimy się w nieskończoność nad Bodo, Bóg jeden wie, po co, chyba z wrodzonego masochizmu.... A tu przeleciał jeden sezon całkiem udanego serialu, który o niebo bardziej zasługuje na nasze zainteresowanie. Polecam szczególnie aktorów: trio Małgorzata Zajączkowska w roli matki-alkoholiczki, Magdalena Berus w roli córki i Maciej Musiałowski w roli jej chłopaka, a także duet Monika Mariotti i Cezary Kosiński. Berus błysnęła wcześniej w Baby blues, MM w roli aktora śpiewającego we Wrocławiu, a Zajączkowska w całokształcie swojej aktorskiej aktywności. :)
        W komplecie jest m.in. Kożuchowska i Swiderski oraz Magdalena Boczarska w roli niezłej suki (gra bardzo dobrze). Na okrasę piosenki śpiewane przez MM i Berus. No jest co obejrzeć i posłuchać, a treść serialu, choć czasami irytująco cukierkowa, wciąga. Az żal, że to koniec sezonu.
        • kas_ma Re: Całkiem, calkiem... :) 17.05.16, 15:27
          Faszyno, nad "Bodo" pastwimy się ku przestrodze ;) A DS się dobrze ogląda, bo i historia potrafi zaskoczyć i aktorzy dobrze poangażowani. Berus tak mnie zaskoczyła pozytywnie, że na gwałt chciałam obejrzeć "Baby Blues", a tu akurat nigdzie go nie ma w legalnym necie. Nawet sprawdzałam, czy to ona śpiewa, ale chyba niestety nie :( Ktoś podkłada pod nią głos w piosenkach, przynajmniej tak się doczytałam w długiej liście płac (jeśli coś źle doczytałam to odszczekam). A jeśli nawet tak jest to dziewczyna sama w sobie klasa.
          Musiałowski to perełka, Mariotti fajnie dobrana do Kosińskiego, wbrew warunkom.
          Żal, że koniec sezonu? Dobry był, będzie kontynuacja, a podobno na wyraźne prośby widzów będzie więcej Ostaszewskiej i Mecwaldowskiego.
          Acha, mnie cieszy też to, że Domagała zagrał coś inaczej niż w "Powiedz tak!" i "O mnie się nie martw". Nawet lepiej mówi dykcyjnie, elegancko się ubiera, jest uczesany, skupiony, wyciszony. To prawdziwa odmiana :)
    • jablkowa75 Re: Druga szansa - TVN 04.08.16, 13:00
      zgadzam się, serial marny, brak ciekawej fabuły... tvn miał znacznie lepsze seriale, które chciało się oglądać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka