Dodaj do ulubionych

A co z losem !? MjM

07.03.05, 15:58
Czy pamietacie jak (dawno, dawno temu) fałszywy wuj Michała - Marian Łagoda w
ramach przeprosin za swoje zachowanie wręczył Barbarze Mostowiak los z
amerykańskiej loterii, a ona schowała go do szafki kuchennej? I co ztym
losem? Może oni są bogaci okropnie i nic o tym nie wiedzą?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaska007 Re: A co z losem !? MjM IP: *.unregistered.media-com.com.pl 07.03.05, 17:16
      dobrą masz pamięć...
      • Gość: trusiaa Re: A co z losem !? MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:45
        No dzięki, ale może to jakoś wykorzystać. Pomóżmy Mostowiakom. Oni mają tyle
        problemów finansowych. A kasa za oceanem czeka!
        • anieczkapoleczka Re: A co z losem !? MjM 08.03.05, 19:19
          No ale to było jeszcze w czasach gdy Gosza prowadziła działalność agroturystyczną. A potem z Australii wócili właściciele, wyrzucili lucków i Goszę, to los pewnie został u tych ludzi (nie pamiętam nazwiska), bo lcuki to się pewnie nie zdążyli dokładnie spakować.
          • xemxija Re: A co z losem !? MjM 09.03.05, 01:07
            tez ten los pamietam i nawet podejrzewalam, ze calkiem bez wartosci nie byl.
            Czuje, ze on jeszcze wyplynie.
            • Gość: trusiaa Re: A co z losem !? MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:37
              Ha! A jednak. Chociaż, z tą wyprowadzką - kiepska sprawa, może rzeczywiście
              to "Australijczycy" wzbogacili się na krzywdzie Mostowiaków?!
              • wolakowa Re: A co z losem !? MjM 10.03.05, 08:55
                jesli ten los wyplynie to bedzie graniczylo z cudem, bowiem los jest wazny dwa
                miesiace maksymalnie a nie dwa lata
                • Gość: trusiaa Re: A co z losem !? MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:47
                  Nawet w United States of America? Tym wielkim i cudownym kraju? :(
    • 18lipiec Los został w kuchni,w domu agroturystycznym. 10.03.05, 18:16

• Gość: P-77 Re: Los został w kuchni,w domu agroturystycznym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:55
        Wuj był fałszywy to niby dlaczego los miał być dobry.
        Zresztą w związku ze śmiercią B. Sochnackiego wątek znalazł się w zawieszeniu a
        trochę szkoda bo nie dowiedzieliśmy się, kim faktycznie był "Marian" i skąd
        tyle wiedział o Mostowiakach.
        • Gość: trusiaa Re: Los został w kuchni,w domu agroturystycznym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:57
          Szkoda B. Sochnackiego, nie wiedziałam, że zmarł.
          A swoją drogą, to czytałam kiedyś wypowiedź p. Łepkowskiej, która przyzanła, że
          wątków w MjM jest tyle,że sami scenarzyści nie są w stanie ich zapamiętać.
          Przecież pracuje ich tam kilkoro! Szkoda,że nie proszą o pomoc widzów, ja bym
          im zaraz o tym losie... A może ktoś pamięta inne urwane, albo niewyjaśnione
          wątki?
          • Gość: kasia Jacek miał syna z pierwszego małżeństwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:56
            Coś tak chodzi mi po głowie:)
    • Gość: kluseczka Re: A co z losem !? MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:50
      Pamiętam ten wątek z losem. Szczerze mówiąc myślała, że coś - kasa - z tego
      będzie. Myślę, że scenarzyści zapomnieli o tym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka