donatek 18.06.05, 16:27 W pie miłości jest moją njkochańszą bohaterką , chociaż i ona ma wady : jest zbyt wybuchowa i spontaniczna . Bardziej ją lubię od Majki , te tlenione włosy i mina niewiniątka . Artur i Paweł to debile . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Kinga Zukowska IP: *.ds.ae.wroc.pl 19.06.05, 11:38 Majka mnie wnerwia...myslalam kiedyz ze sie nabijacie piszac o niej ze ma ciezkie zycie, bo nic nie rozumiw, nie akceptuje....ale widze ze ona taka sztywno myslaca..a jeszcze czytalam ze w 116 odcinku sie pobiora z Pawlem...normalnie jak w telenoweli, przeciez kto sie chajta na 1 roku studiow???? i to jeszcze z chlopakiem z domu dziecka..nie to ze mam cos przeciwko pawlowi, ale wydaje mi sie ze teraz jest taka mentalnosc ludzka, ze najpierw trzeba sie ustawic w zyciu a potem slub...ewentualnie pod koniec studiow jakies zareczyny, to co serwuja w tym serialu to wenezuela zajezdza ( przepraszam, wlasciwie to meksykiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Kinga Zukowska IP: 212.33.89.* 25.06.05, 16:52 Fryzurę ma STRASZNĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olifan Re: Kinga Zukowska IP: *.crowley.pl 05.07.05, 19:43 Olka zajebista jest! Baaaaaaaaaaaaardzo Aneta tez zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś