Gość: basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:40 czy może ktoś opisać koniec kryminalnych????10 minut???????proszę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julka Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:54 zapłać najpierw, co Ty sobie myslisz?że co Ty nie będziesz ogladać a jakiś łoś ma Ci streszczać?????jak chcesz sie dowiedzieć to zapłać 5 zł.buhahahahahahaha:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.06, 23:21 Gość portalu: julka napisał(a): > zapłać najpierw, co Ty sobie myslisz?że co Ty nie będziesz ogladać a jakiś łoś > ma Ci streszczać?????jak chcesz sie dowiedzieć to zapłać 5 > zł.buhahahahahahaha:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Znów wariatka się uaktywniła. Nie wiesz, że śmianie się z własnych żartów jest oznaką totalnego braku poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 05.06.06, 20:19 axen mimo całej sympati do ciebie,zamknij się!!!!!!!!!!!!JA SIE W CIEBIE NIE ZACZYNAM I TY TEż PRZESTAć BO ZGłOSZE DO SąDU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:35 ten grubu co hcciła być świadkiem koronnym podał im adres gdzie schowali się ci dwaj młodzi faceci ale tam chłopca nie było, a ten gruby dostał ogon od policji bo miął się dowiedzieć gdzie przetrzymują Krzysia, a on owszem dowiedział się i nawet powiedział, alwe pobił jednego z polixcjantów i uciekł, i to on ma krzysia, pozwolił chłopcu zadzwonić a ten płakał do słuchawkii w ogóle zakończenie byo bardzo wzruszjaće Marek aż uklękł, Boski był ten odcinek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inox Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.246.* 05.06.06, 17:09 No wlasnie, i mam czekac 3 miesiace, zeby sie dowiedziec czy jednak Krzysia znalezli? Zakladam, ze znajda. Ale jezeli po wakacjach go pokaza jakby nigdy nic w domu to troszke nie ten tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martincool Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:44 To typowy, znany z seriali USA "cliffhanger" czyli zakończenie sezonu serialu czymś mocnym żeby widzowie obejrzeli ciąg dalszy-kolejną serię. A raczej nie liczyłbym że we wrześniu będą odcinki "jak gdyby nigdy nic". Ten wątek raczej będzie kontynuowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejbach-stop Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 06.06.06, 06:48 nigdy wiecej szejbach nie pokazujcie mi jej w porze wieczornego posilku, bo mam problemy zoladkowe gdy widze najpierw jej nos, a potem ja bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 08:44 Nie oglądaj, będziesz mieć spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:39 Kto to jest Schejbach? Może chodziło ci o Szewacha Weissa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:46 Jesli chociaz jedna osoba sie usmiala z twoje zartu to zrobie laske debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 08.06.06, 01:23 ale kto to jest Schejbach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokal Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:10 Schejbach, Schejbal, Szewach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: kryminalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 01:14 Jak już kogoś chcesz obrażać, to wypadałoby wiedzieć, kogo. Tak? A "debila" przemilczę, z litości. Odpowiedz Link Zgłoś