Dodaj do ulubionych

Prośba ogromna ---------------- moda na Sukces

09.06.06, 00:40
Kochani fani Mody i forumowicze, z którymi miałam juz przyjemność wymieniać
poglady na temat kultowego serialu:
co w końcu z tym pokazem????
Nie ogladałam czwartkowej serii bo córci lakowały sie zęby i piatkowych też
nie obejrzę bo będę w podróży!
Co z Amber? Kimberli wyszła w tej sukni? Co kombinuje Sidżej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kawa Re: Prośba ogromna ---------------- moda na Sukce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:56
      oj .... CJ wykombinował i to nieźle:-)
      Więc najpierw podmienił u operatora kasety z muzyką, modelki Forresterów
      wychodzą rozweselone, szybkim krokiem a tu w tle muzyka typu "My heart will go
      on" ... no i wielka konsternacja, bo muzyka nie taka jaka powinna być. Ja
      gdybym nie wiedziała , że ma byc szybka muzyka w życiu bym nie stwierdziła, ze
      coś nie gra, a tu na widowni taakie poruszenie było:| Forresterowie mogli
      przecież udawać, że tak miało być no nie? A modelki wchodząc po tym pokazie do
      garderoby stwierdziły, ze czuły się idiotycznie (czy jakos tak).
      Póżniej, Spectra stwierdziła, że ten poślizg FK jest dla nich szansą - i nie
      pomyliła się, dali czadu na wybiegu, że oczy wszystkich reporterów i ich flesze
      skierowały się na ich wybieg właśnie:)
      Korzystając z okazji, że wybieg Forresterów nie jest obserwowany przez nikogo,
      CJ posmarował go klejem! Następnie jak 2 modelki wyszły, to chodziły ... hmmm
      jakby były w stanie nieważkości, albo pod wpływem:-))Hihihi. I u FK znów
      konsternacja, bo coś im nie abla:]
      Podczas kolejnego pokazu Spectry, CJ na samym końcu bybiegu Forresterów
      przymocował haczyk ... i się zaczyna ... święta Kimberli niczym Anioł pokazuje
      się widowni, Zmysłowym krokiem zbliża się do haczyka, CJ zobaczywszy siorke
      chciał zapobieć katastrofie, niestety ... było juz za późno, i zaczął się
      modlić, żeby oninęła haczyk ... za 1 razem faktycznie ominęła, ale za 2 ...
      Kimberli obróciwszy się, oddalając się od zauroczonej widowni ... zahaczyła
      trenem kiecki o tenże haczyk i poooszło ... pół kiecy się rozdarło, właściwie
      oddarło, a Kimberli zaczęła świecić tykiem i koronkowymi majteczkami:D
      ihihihihi. Oczywiście, jak to w MNS bywa, zamiast uciekać, obdarzyła Ricka
      który miał łzy w oczach powłóczystym spojrzeniem które trwało około 3 minut
      hihih :-)
      Reakcja Amber była oczywista - zareagowała tak, jak większość telewidzów
      zapewne - śmiechem :-) Hehehe.
      Adam Alexander oczywicie zaczął sam do siebie się odgrażać, że skompromitowali
      mu cókę, że ich zniszczy i takie tam:-) Oj przepraszam, nie córkę, a córeczke:]
      Nie muszę wspominać chyba, że pokaz jednego ciuszka trwał 5 minut, a modelka 10
      razy po wybiegu chodziła:] Ale czymś wolny czas scenarzyści musieli wypełnić:-)
      Pozdrawiam:)))
      • Gość: Kawa Re: Prośba ogromna ---------------- moda na Sukce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:57
        O matko! Nie wiecziałam, że aż tak się rozpisałam :))))
        • setorika Re: Prośba ogromna ---------------- moda na Sukce 10.06.06, 00:48
          Ale super!!!! Dzieki wielkie - świetne odcinki, że też cos takiego mnie ominęło!!!!
          :DDDDDDD
          Pozdrawiam :)
          • Gość: Kawa Re: Prośba ogromna ---------------- moda na Sukce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:50
            Setorika nie martw się, jeszcze nic straconego:D moze kiedyś puszczą powtórki
            MNS od początku, tak jak to zrobili z MjM :-))))
            • Gość: ala Re: Prośba ogromna ---------------- moda na Sukce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:54
              też bym chciała załapać się na powtórki od pierwszego odcinka :)
              to fascynujący serial :P przeczytałam omówienia na następne tygodnie i już się
              nie mogę doczekac tych chwil grozy - stefa będzie dusić bruk, a tejlor może być
              chora na gruźlice - ale ona jest niezniszczalna, więc pewnie wszystko bedzie ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka