landrynka165 22.06.06, 16:25 Być może był już taki wątek . Która scena was najbardziej przeraziła ? Dla mnie niezłe było jak Shanon szukała z Sayidem VVincenta i potem zostala sama i slyszła te szepty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwederczi Re: Najstraszniejsza scena z Losta... 22.06.06, 18:22 Akcja w kabinie pilota i pierwszy bezpośredni atak potwora - nieporównywalna scena. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_ Re: Najstraszniejsza scena z Losta... 22.06.06, 20:36 dla mnie niezłe było jak shannon spędza upojną noc z sayidem i sayid na chwilę wyszedł z namiotu zostawiając ją samą, a potem wchodzi do namiotu walt brrr Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Wizja\sen Locke'a... 22.06.06, 20:50 WIZJA LOCKEa! Boon cały we krwi, te przeskakujące sceny...matka Locke'a pokazująca na samolot, Locke na wózku....ta muzyka...samolot spada.... Brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: Wizja\sen Locke'a... 23.06.06, 09:04 Mimo wszystko chyba jednak pilot tracący głowę - może dlatego, że jeszcze nie wiedziałam o czym ten serial i w jakim kierunku pójdzie. wizje Locka też były okropne ale jakoś tak wiedziałam, "że to tylko wizje". Ale największa empatię i nerwy miałam przy scenach ratowania Boona :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
dagg Re: Wizja\sen Locke'a... 23.06.06, 12:25 Fakt, ja wtedy też podskoczyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dagg Re: Wizja\sen Locke'a... 23.06.06, 12:26 Potem mnie ciągle straszyły takie ujęcia na las - widać było, że COŚ się przemieszcza... A potem już TEGO nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Najstraszniejsza scena z Losta... 23.06.06, 16:00 Straszne - przynajmniej dla mnie - było też zabicie Any Lucii. :( Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: Najstraszniejsza scena z Losta... 23.06.06, 19:20 Scena z ostatniego odcinka II sezonu - jak nakładają Kate, Sawyerowi i jackowi te kaptury na głowy - to też było dobre! I ta muza...bumbumbum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Najstraszniejsza scena z Losta... 23.06.06, 21:23 scena kiedy Jake i Kate znajdują powieszonego Charliego Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: Najstraszniejsza scena z Losta... 27.06.06, 13:03 jak otworzyli właz, zdaje się ostatnia scena z I serii, "duch" Walta w namiocie z Shanon oraz w I odc I serii, gdy gościa wciągnęło w silnik samolotu Odpowiedz Link Zgłoś
jevick Re: Najstraszniejsza scena z Losta... 16.08.06, 18:49 jak ciezarna miala sny ze Lock chce by oddała dziecko, oczy Locka wtedy..br...nigdy juz nie chcialam ogladac tego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś