Gość: cassis IP: *.gov.pl 06.09.06, 13:29 Ponoć będzie grał tylko w 5 odcinkach 3 serii. Czy chcą go wpakowac w jakąś chorobę czy wykończyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynataka1 Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 13:34 dolega mu... Twierdza szyfrów czy coś takiego- poprostu kręci inny film. Myślę,że go tylko czasowo odeślą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? IP: *.aster.pl 06.09.06, 13:44 bol i zawroty glowy, klopty z rownowaga plus krew z nosa... wykoncza chlopaka w 5 odcinkach... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 13:57 A żenić się chciał, wspólne mieszkanie kupować, fasolkę spłodzić. Umierający to i obietnicami szafuje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka001 Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 14:02 Podobno to ma być ostatnia seria Magdy M. więc może go uśmiercą, pewnie ma jakiegoś guza mózgu czy cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 14:22 poziomka001 napisała: > Podobno to ma być ostatnia seria Magdy M. więc może go uśmiercą, pewnie ma > jakiegoś guza mózgu czy cuś. Ten serial był strasznie durny (ale mimo to go oglądałam w miare możliwości regularnie:P ), no ale teraz to już przegieli :| Chyba producenci zdają sobie sprawę, że jeżeli wyślą Piotra do tej Ameryki na większość trzeciej serii to im słupki od razu spadną :> A ta informacji o tylko 5 odcinkach jest sprawdzona? Tvn podało oficjalnie taka informację? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 15:35 To logiczne, bo Małaszyński zaangażował się w kręcenie innego serialu, który da mu szansę na zmianę wizerunku z Ciacha na Samca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 16:59 ilith76 napisała: > To logiczne, bo Małaszyński zaangażował się w kręcenie innego serialu, który da > mu szansę na zmianę wizerunku z Ciacha na Samca ;) > Znaczy co, woli swój wizerunek z "Oficera"? Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 22:23 skarolina napisała: > ilith76 napisała: > Znaczy co, woli swój wizerunek z "Oficera"? Woli, nie woli, ale fryzurkę ma "oficerską", już nie "magdzianą" ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 07.09.06, 09:37 > > Znaczy co, woli swój wizerunek z "Oficera"? > Z Grandem to bym poszła nawet za batonik ;P Z Piotrem Korzyckim raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassis Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? IP: *.gov.pl 06.09.06, 17:03 www.kobieta.wp.pl/kat,26399,wid,8485201,wiadomosc.html?ticaid=12471 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? IP: *.std.tsi.tychy.pl 07.09.06, 23:21 zdal sobie chłopak sprawę z tego w co tak naprawdę się pakuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 15:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=47135708&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 16:38 Może w ciaży jest;))))))))))))))) ja mam też takie objawy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ollasja Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 22:21 Piotr jest osłabiony, poci się, krwawi z nosa. Wskazuje to, moim zdaniem, na jakąś chorobę układu krwiotwórczego, czyli np. białaczkę. To dobry powód kuracji w stanach i równie dobry, aby aktora usunąc z serialu... (choć może zabrzmiało to brutalnie...). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 22:51 ollasja napisała: > Piotr jest osłabiony, poci się, krwawi z nosa. Wskazuje to, moim zdaniem, na > jakąś chorobę układu krwiotwórczego, czyli np. białaczkę. To dobry powód > kuracji w stanach i równie dobry, aby aktora usunąc z serialu... (choć może > zabrzmiało to brutalnie...). Pozdrawiam ja jednak obstawiam guza mózgu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 06.09.06, 23:20 confused.girl napisała: > ja jednak obstawiam guza mózgu ;) Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale czy ten aktor nie grał przypadkiem byłą miłość Hanki Mostowiak, chyba Marcin miał na imię, co to również zszedł z tego świata na guza mózgu?? Jeśli tak, to Małaszyński ma już wprawę do grania umierającego...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? IP: *.petrus.com.pl 07.09.06, 22:34 mi sie wydaje ze magde juz nakrecili w lato tak wiec pawel nie musi byc usmiercany aby grac w innym projekcie, a fryz ma adekwatny do roli granda i oficera niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 09.09.06, 09:42 Wg. relacji osób oglądających MAGDĘ M w komórce, Piotr jest chory na "układowy toczeń trzewny". Ale wymyślili... Odpowiedz Link Zgłoś
ollasja Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 09.09.06, 21:45 no to poważna choroba autoimmunologiczna. rzeczywiście wymyslili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:34 a mi się podoba ten fil napewno mają więcej pomysłó niż w m jak masturbacji ale szkoda że zagrał tylko w 3 odcinkach!!! Bardzo podobała mi się jrgo rola a dzisijeszy odcinker był super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 19.09.06, 23:26 Jakoś mi to średnio pasuje do jego objawów. Poza tym Tu pisze, że na to chorują głównie kobiety... "Toczeń trzewny układowy Toczeń trzewny układowy (w skrócie SLE) jest chorobą z kręgu układowych chorób tkanki łącznej. W chorobie tej dochodzi do zaburzeń w funkcjonowaniu systemu obronnego człowieka - układu immunologicznego. Organizm produkuje specjalne białka, które atakują komórki ciała, a nie białko lub komórki obce (np. bakterie). Objawy są przeróżne, mogą występować niemal w każdym narządzie, czy układzie. Charakterystyczny jest rumień skóry. Najgroźniejszym umiejscowieniem jest układ krwionośny, nerwowy i nerki. Choroba może zacząć się nagle, ale może też rozwijać się powoli. Może przebiegać latami, może też pojawiać się okresowo, może też ustąpić nagle bez przyczyny. Ze względu na mnogość objawów, jakie może prezentować, jej rozpoznanie jest trudne. Zapalenie stawów jest tylko jednym z objawów. Rzadko kiedy dochodzi do ich dużego zniszczenia. Często natomiast dochodzi do uszkodzenia ścięgien i mięśni, co upośledza posługiwanie się np. ręką. Schorzenie występuję częściej u młodych kobiet - ze względu na jego charakter i przyjmowane leki, należy zapytać lekarza, czy nie dostrzega on przeciwwskazań do zajścia w ciążę." www.zdrowie.med.pl/reumatyzm/3.html Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 20.09.06, 07:45 Czy Piotrr do Los Angeles pociągiem jechał, że dworzec centralny grał rolę drugoplanową we wczorajszym odcinku? Myślałam zawsze, że drogą lądową się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Co dolega Piotrowi z Magdy M.? 20.09.06, 07:46 Czy Piotr do Los Angeles pociągiem jechał, że dworzec centralny grał rolę drugoplanową we wczorajszym odcinku? Myślałam zawsze, że drogą lądową się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Julsza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:09 Z Krakowa miał lot. Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Julsza.... 20.09.06, 09:35 Rozumiem, z Okęcia nie latają. oj to miał kłopot dostac sie na lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Domiska 20.09.06, 09:45 domiska1 napisała: > dlaczego masz taką samą sygnaturkę jak ja?? he he - popatrz, jaki zbieg okolicznosci, prawie niemozliwe to jest, a jednak :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
domiska1 Re: Julsza 20.09.06, 12:38 To chyba szybciej w toto lotka można wygrać!Dzisiaj nadałam. Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Julsza IP: *.sdl.vectranet.pl 20.09.06, 13:31 zobaczcie gwiazdy.wp.pl/wiadomosc.html?kat=16093&wid=8515427 Odpowiedz Link Zgłoś