Gość: julka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:25 widzieliście tego nowego gościa z Detekwtywów?Genialny, przystojny, no po prostu ideał mężczyzny.Ma na imie Krzysiek i przy nim ten całt Friedek, albo Wiktor mogą się schowac daleko w las. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiak38 Re: Dziób w Detektywach... 09.09.06, 00:34 który to bo nie bardzo kojarzę, czy to ten młody taki co zakładał ostatnio podsłuch u tej niby chorej psychicznie i naznajdował tych podsłuchów wszędzie?? a może pomyliłam coś..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Dziób w Detektywach... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.06, 00:50 a kiedy ty go tam widzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Dziób w Detektywach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 14:11 A może chodzi Ci o Jaśka?? "Detektywi" zrobili się fajniejsi odkąd Jasiek tam jest, akcja plus elementy komediowe;) to mi sie podoba;) Ale czy ktos wie czy bedzie on sie czesciej pojawiał w D.?? i kto to wogóle jest? chodzi mi o kolesia który do gra?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dziób w Detektywach... 09.09.06, 19:30 Przecież to jeszcze dzieciak!! Fajny, owszem, i ożywia akcję, ale to Maciek jest prawdziwym mężczyzną :) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: Dziób w Detektywach... 09.09.06, 19:45 Jasiek jest super;) wie ktos o nim cus wiecej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Dziób w Detektywach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 09:25 Krzysztofa Dz.jeszce nie ma w Detekwtywach ale pojawi sie w nowych odcinkach.Widziałam to na blogu i Detektywach.I przy nim ten cały Maciek czy Seba moga usunąć się daleko w tył.A Jasiek jest cool, ale no fakt, to jeszcze dzieciak i mężczyzną napewno nazwać go nie można.Nie to co Dziób.Jest on z wykształcenia aktorem podobnie jak Karolina Lutczyn, a więc chyba scenarzyście odchodzą trochę od tego założenia że wystepowac mają wyłącznie naturszczyki.Oto link:www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2167&fpage=2 (zdjcie 3 w drgim rzędzie.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolet Re: Dziób w Detektywach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:34 ee, ja tez myslałam ze chodzi o jaśka. nie wiem skąd oni go wytrzasnęli ale swietny jest:D i nie powiedziałabym ze taki młody. wiecej jaśka w detektywach!!! Odpowiedz Link Zgłoś