mmorawski 12.09.06, 23:04 www.youtube.com/watch?v=QwOCwPS5bp4&NR Aaaaaaaaaaaaaaa!!! Czemu ten serial leci tylko raz w tygodniu? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: 2x05 promo 12.09.06, 23:15 Jeju ja jeszcze 4tego nie oglądnęłam a Ty mi tu wysakaujesz z 5tym ;)))). Ja pierwszy sezon oglądnęłam w 3 wieczory i to było super, nie trzeba było czekać :). A teraz to tylko raz na tydzień i jeszcze pisaleś o jakiś przerwach. Załamka normalnie. I co ja będę oglądała jak nie będzie PB??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x05 promo 12.09.06, 23:48 Ja też obejrzałem pierwszy w 3 dni i dlatego teraz tak cierpię. ;((( O przerwie nawet nie chce myśleć, bo to będzie jakaś katorga. Chyba wybierzemy się na jakiś zbiorowy odwyk. Usiądziemy w kółku i będziemy opowiadać: - Cześć, mam na imię Marcin i jestem uzależniony. - (wszyscy razem): Cześć Marcin!! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x05 promo 12.09.06, 23:50 Tja :DDDDD i jeszcze: - Pierwszą serią obejrzałam w 3 dni i teraz jak sobie nie oglądnę przynajmniej 5ciu minut dziennie to się trzęsę :P Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x05 promo 13.09.06, 00:29 I później: - przez wiele tygodni rozmawiałem w necie z ludźmi mającymi spore doświadczenia jeżeli chodzi o uzależnienie od Prison Break. Powiedziałbym, że potrafiłem zrozumieć przez co przechodzili, ponieważ kiedyś byłem taki jak oni. Kiedyś też byłem uzależniony od Prison Break. I myślę, że teraz jest dla mnie jasne to, że rozumiałem ich, ponieważ...jestem taki jak oni. Nigdy nie przestałem być uzależniony. Mam na imię Marcin i jestem PBmaniakiem. (parafraza monologu ze "Scan") :D A później pójdziemy na kawę i ciasto jagodowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: 2x05 promo 13.09.06, 12:19 > (...) Mam na imię Marcin i jestem PBmaniakiem. Ja też. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sconosciuta Re: 2x05 promo 15.09.06, 08:28 A jak pójdziemy na to ciasto to zadzwoni do mnie Michael??? Zeby tylko nie beczał do słuchawki bo znów mogę sięgnąć po parę odcinków i wyląduje w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x05 promo 15.09.06, 14:04 sconosciuta napisała: > A jak pójdziemy na to ciasto to zadzwoni do mnie Michael??? Zeby tylko nie > beczał do słuchawki bo znów mogę sięgnąć po parę odcinków i wyląduje w szpitalu. Hahahahaha, nie mogę. <lol> Zobaczymy co się da zrobić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ishke Re: 2x05 promo 13.09.06, 12:31 uprzejmie unformuję ze grozi mi bycie PBmaniaczką.... wolę szarlotkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x05 promo 14.09.06, 15:25 Zdjęcia promocyjne 2x05: www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=184&pos=0 www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=184&pos=1 www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=184&pos=2 www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=184&pos=3 Linc i T-Bag się przebrali, a Mike nadal się kisi w tym gangu heh. A C-Note chyba udzie piechotą do Utah. :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x05 promo 15.09.06, 18:11 No to widzę, że Michałek z braciszkiem spotkają się z T-Bagiem i Tweenerem. Hmmm ciekawie, ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x05 promo 15.09.06, 18:19 Od parunastu godzin cierpię okrutnie z powodu braku nowych scen, filmików, spoilerów, odcinków... ogólnie czegokolwiek świeżego związanego z PB.. :> Nawet placka z herą nie ma na poprawienie humoru. :] POMOCY!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x05 promo 15.09.06, 18:22 Skombinuj szczyptę hery a ja upiekę palcek ;P Odpowiedz Link Zgłoś