mmorawski 26.09.06, 15:43 Trailer: youtube.com/watch?v=XkGAo10wagM Peek: youtube.com/watch?v=G1EwCiayrwk Nie polecam trailera tym, którzy nie przepadają za spoilerami. Dość dużo tym razem ujawnia. :/ Ja żałuję, że obejrzałem. :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: 2x07 trailer + exclusive peek 26.09.06, 17:29 Wobec tego nie oglądnę :P ale uchyl rąbka tajemnicy, czy zapowiada się baaaardzo ciekawie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x07 trailer + exclusive peek 26.09.06, 17:32 Oj baaaaaaaaaaaaaaardzo. :DDD Spodziewam się, że przed tym miesięcznym leczeniem odwykowym, na jakie nas wysyłają po emisji przyszłotygodniowego odcinka, zaserwują nam taki "cliffhanger", że pospadamy z krzeseł. :DDDD Pewnie 10 razy mocniejszy niż scenki kończące 2x06. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: 2x07 trailer + exclusive peek 27.09.06, 16:53 A według mnie to nic wielkiego nie ujawnia. Jedynie lektor wypowiada bardzo interesujące zdanie, które i tak jest... niedoprecyzowane. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x07 trailer + exclusive peek 27.09.06, 17:02 No jak niedoprecyzowane? :) To zdanie lektora jest jednoznaczne (plus jeszcze jest chwilę wcześniej migawka z czarnym workiem... Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: 2x07 trailer + exclusive peek 27.09.06, 17:12 Ciekawe kto kopnie... Może Tweener bedzie próbował zwiać:D?? Ale to troche bez sensu, że narobili sobie bohaterów a później sie ich pozbywają:( Jeszcze rozumiem Mafioza bo on podobno nie chciał już dłużej grać(ha frajer taka kasiura mu obok nosa przeleci:D) no ale jak zaczną wybijać... Odpowiedz Link Zgłoś