Gość: mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:56 Od przyszłego czwartku Polsat będzie pokazywał znowu 1 serię "Chirurgów", szkoda, że to będzie trzecia powtórka, a nie dalsze serie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasik Re: "Chirurdzy"I seria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 11:16 Ale czesto powtarzaja przed puszczeniem kolejnej serii wiec moze jest jakas nadzieja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: "Chirurdzy"I seria IP: *.telpol.net.pl 28.12.06, 13:23 jestem po 10 odcinku 3 seri jakbym mial czekac w polsce to moze bym sie doczekal za 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanolina Re: "Chirurdzy"I seria IP: *.brzesko.net.pl 28.12.06, 14:13 a macie może jakieś dobre napisy do drugiej serii, wszystkie jakie ściągałam są niedopasowane;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: "Chirurdzy"I seria IP: *.telpol.net.pl 28.12.06, 14:25 ja sciagalem odcinki z mininova.org a napisy z napisy.org jedno do drugiego pasowalo Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: "Chirurdzy"I seria 28.12.06, 14:33 Ja radze wyłączyć funkcje 'inteligentne napisy' w allplayer, bo ta funkcja czesto opoznia ich wyswietlanie Odpowiedz Link Zgłoś