Dodaj do ulubionych

najciekawsze wątki w MjM

IP: *.sysnet.pl 27.04.07, 19:37
jakie byly wg Was najciekawsze wątki w M jak Milosc?
nie piszcie komentarzy, ze serial durny, nudny, sztuczny itd, wpisujcie tylko
wątki ktore uznajecie za najfajniejsze...
mnie np. podobal sie watek romansu madzi z jerzym,
zdrada kinga/piotr,
znikniecie hanki z domu (marcin)
Obserwuj wątek
    • annakrystyna Re: najciekawsze wątki w MjM 28.04.07, 06:51
      nie ma żadnych ciekawych
    • jelena86 Re: najciekawsze wątki w MjM 28.04.07, 11:54
      Mój ulubiony wątek to relacje między Ewą a drem Kotowiczem. Reszta mnie nie
      interesuje, ale cierpliwie czekam na rozwój sytuacji :)
      • Gość: julka Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 13:18
        zniknięcie Hanki z domu(marcin)
        odkrycie przez łukasza tego, że jego matka kłamała mówiąvc że jego ojci4ec nie żyje
        romans Marty z Rafałem
        kamil i madzia
        romans gosi z badeckim
    • Gość: krzysiek Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 13:22
      Mnie sie najbardziej podobał wątek Hanka - Jaroszy bo to bylo takie dosc
      niedopowiedziane i nieprzewidywalne.
      Poza tym watek romansu Madzi z Jerzym tez byl dobry bo nie potraktowali go tak
      stereotypowo jak zwykle w serialach romanse mlodych dziewczyn ze starszymi
      facetami.
      Ciekawi mnie co bedzie z Elką i Stefanem.
      I jeszcze uwielbiam wszystkie kawałki z Simoną i Kisielem :-)
      • rozmowy_kontrolowane Re: najciekawsze wątki w MjM 28.04.07, 14:31
        Hanka- Jaroszy, scenarzyści mogli dłużej to pociągnąć, Jaroszy (Maciej
        Kozłowski) jest ujmującym mężczyzną IMHO i wnosił coś ciekawego do serialu.
    • cioccolato_bianco Re: najciekawsze wątki w MjM 28.04.07, 14:35
      romas michala z grzegorzem <lol>
      • Gość: linka Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 28.04.07, 14:55
        - wątek Madzi i Kamila, szczególnie kiedy ona po straceniu dziecka go nie
        chciała, a on na odwrót ;)
        - wszystkie scenki z Simoną, absolutnie każda. super kobitka.
        - wątek Hanki i Marcina, i potem jak usiłowała wrócić do Marka
        - też Hanka, z początku serialu ta zimna i bezwzględna ;)
        - Grażyna, szkoda że wyjechała :(
        - wątek Janki i Teodora
        - Marta z czasów jak była z Jackiem,i ten jego wyjazd do Moskwy, ew. ciąża z
        Norbertem
        - czasem u Lucków trafi się coś fajnego, ale oni to raczej służą za tło do
        wydarzeń :D
        - wątek ślepoty Kingi

i jeszcze kilka innycho których nie chce mi się pisać, generalnie wygląda na to
        że Maria, Ewa Skalska i Gosza są mi obojętne.
        • renka14 Re: najciekawsze wątki w MjM 28.04.07, 17:06
          dla mnie romans Marty z Rafalem, ale ze wzgledu na gra aktorska, miedzy
          obojgiem byla wspaniala chemia, oczywiscie do czasu kiedy dogonili zajaczka
          • romcia.p Re: najciekawsze wątki w MjM 28.04.07, 17:37
            romans ze starym pisarzem i książka "Wakacje z Małgorzatą" :)))
    • Gość: nika77 Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 22:00
      romans Goszy z profesorkiem
    • Gość: Aga Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.cnb.com.pl 29.04.07, 12:35
      Romans Marty i Rafała, relacje między Madzią a Kamilem, mściwa Hanka z początku
      serialu oraz jej uczeiczka dla tego, co go Małaszyński grał. Czyli podoba mi
      się to, co większości tutaj ;)
      • Gość: wątkownik Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.sysnet.pl 29.04.07, 20:00
        wychodzi na to, ze najciekawsze wątki omijają marię :) nikt jej nie wymienil,
        zreszta wcale sie nie dziwię.
        • Gość: estra Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.186.21.099.vip-net.pl 29.04.07, 20:14
          Poczekajcie na najlepszy wątek,otóż wyczytałam,że szykuje się nowy
          romans....Lucka,nie wiem tylko z kim,czekam niecierpliwie na rozwój
          wypadków,podobno na pielgrzymce przyprawi Basi rogi tadamm!!!
          • Gość: watkownik Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.sysnet.pl 29.04.07, 20:50
            e tam to bedzie glupota, bo podobno usiadzie kolo jakiejs sásiadki w autokarze
            i nic wiecej... a szkoda ;)
            • Gość: były_widz Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 14:00
              wątek Gałązkowej i Radomskiej.
              • Gość: apsik Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:44
                wątek Hanki i Marcina
              • Gość: watkownik Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.sysnet.pl 01.05.07, 20:34
                nie pamietam ich... o czym to bylo... a bylo? :)
                • Gość: watkownik Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.sysnet.pl 01.05.07, 20:51
                  sorry, radomska juz pamietam, ale tej galazkowej absolutnie nie :(
                  • Gość: monika Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.plock.mm.pl 02.05.07, 17:11
                    Gałązkowa to była ta, która adoptowała, a potem oddała Hankę. Była też historia
                    jak Gałązkowa porwała Mateuszka.
                    • Gość: watkownik Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.sysnet.pl 02.05.07, 20:18
                      dzieki, Moniko :)
    • Gość: nika77 Re: najciekawsze wątki w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:41
      Przypomniałeś mi też ciekawy wątek, a mianowicie zdradę Krzysztofa - męża Marysi
      z jego młodziutką pracownicą Ewą. Zawierał sceny przejmująco zagrane przez
      Marię, które do dziś pamiętam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka