Dodaj do ulubionych

Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy?

06.05.07, 16:07
Czy ktos cos na ten temat wie? Ja od zawsze kocham Ostaszewska i nie moge sie
z tym pogodzic. Kto bedzie ojcem? Czyzby ten Rosjanin z filmu?
Obserwuj wątek
    • katyy31 Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? 06.05.07, 16:24
      Przeczytaj:
      www.pudelek.pl/artykul/2591/maja_ostaszewska_jest_w_ciazy/
      • tajga1009 Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? 06.05.07, 16:38
        Czy to jest pewne? Czy jest szansa ze to klamstwo? Ja nie przezyje tego? Kocham
        ja
        • Gość: Aga Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? IP: *.cnb.com.pl 06.05.07, 21:53
          Odbiło ci?
    • Gość: kika1982 Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? IP: 80.50.181.* 07.05.07, 12:19
      Tak Maja Ostaszewska jest w ciąży. Z tego co wyczytałam w piątym miesiący. Z
      synem Macieja Englerta (reżyser) i Marty Lipińskiej (aktorka).
    • agata781 Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? 07.05.07, 12:43
      twoja miłość jest niestety nieodwzajemniona bo ona kocha innego.I są na to
      dowody choćby w postaci ciąży:)
      • Gość: Sceptyczka Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? IP: *.centertel.pl 08.05.07, 20:42
        No z tymi dowodami milosci to troche pojechalas. Co ma jedno do drugiego.
        Zonaty mezczyzna ma narzeczoną ktora jest w ciazy. No tez mi dowod milosci. A
        co na to pani Malgosia szumowska?
        • Gość: Aga Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? IP: *.chello.pl 08.05.07, 22:46
          1. To ironia była :)
          2. Szumowska i Englert już nie są ze sobą.
          • Gość: Sceptyczka Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? IP: *.centertel.pl 08.05.07, 23:18
            Formalnie bez rozwodu wiec...A skoro ironia to zwracam honor. Pani Maja nie
            jest juz bardzo mloda to po pierwsze. Czas na dzieci najwyzszy. Albo teraz albo
            nigdy. Poza tym rodzina Englerta to dobra rodzina. Tata dyrektor teatry, wujek
            dyrektor sceny kameralnej drugiego teatru. Maja aktorka wiec. Wszystko sie
            pozniej ladnie posklada i wszystcy beda bardzo szczesliwi. To sie zdaje sie
            nazywa nepotyzm.
            • Gość: n Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 14:04
              oni sa po rozwodzie...
            • ginny22 Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? 09.05.07, 14:29
              Jakiej sceny kameralnej? Maciej Englert jest dyrektorem Współczesnego (i
              owszem, to co tam robi, to jest nepotyzm), a Jan - Narodowego.
              BTW. Związki ludzi z tej samej branży niekoniecznie oznaczają nepotyzm.
              • Gość: Zoya Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? IP: 195.205.132.* 10.05.07, 09:42
                No wogole. p Maciej obsadza zone w kazdym spektaklu. Corka robi kostiumy a syn
                fotosy. O czym to swiadczy? No chyba ze robia to za darmoche. No a zona Jana
                czyz nie jest na etacie w "jego" teatrze.A aktorka z niej przyznaj sam dosc
                taka sobie. Echa. Co do zwiazku mlodego Englerta i pani Ostaszewskiej to nie
                znam wiec sie nie wypowiadam. Czas pokaze czy to milosc czy nie
                • Gość: Aga Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? IP: *.chello.pl 10.05.07, 21:19
                  I dlatego napisałam, że to jest nepotyzm (zwłaszcza sytuacja we Wspólczesnym,
                  bo Ścibakówna zatrudniła się w Narodowym w czasach, kiedy Englert jeszcze nie
                  był tam dyrektorem). Natomiast nie jest nepotyzmem związek aktorki i operatora,
                  co sugerowała Sceptyczka.
                  • Gość: Sceptyczka Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? IP: *.centertel.pl 13.05.07, 12:24
                    Powiem tak. Jezeli dwoje ludzi sie kocha i wiaze ze soba to nie ma w tym nic
                    zlego. Jezeli natomiast laczy sie aktorka teatralna z operatorem ktory na za
                    soba cale zaplecze teatralne, jeden wielki ukladad - to to juz dla mnie pachnie
                    czyms innym. Coz prawda jest taka ze zwiazku ktore sie zawiera kiedy ma sie 20
                    lat sa raczej pozbawione glebszych przemyslem pt"czy warto" lub "czy to mi sie
                    na pewno oplaci" Ale zwiazki zawierane jak sie ma lat 35 ! to juz inna para
                    kaloszy. Wspolny bodz przynajmniej jednostronny interes jest tu czasem kluczowa
                    kwestia. nie wiem dlaczego ale mysle ze w tym przypadku tak jest.
            • jhbsk Re: Meg w Na dobre i na zle jest w ciazy? 15.05.07, 13:35
              Chyba stryj, a nie wuj.
    • Gość: marlena Tak, jest. IP: *.ztpnet.pl 15.05.07, 13:21
      Tak, Meg jest w ciązy ale jeszcze nie wiadomo z kim. ( czytalam na onecie)
      scenarzyści nie chcą zdradzic z kim jest w ciąży. Niestety.
      • Gość: nesta_fan Re: Tak, jest. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:01
        zakładając,że mówimy o postaci ( a nie aktorce ), to już wiadomo -> z Robertem
        Donovanem.
        • Gość: nesta_fan Re: Tak, jest. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:05
          to wypowiedź na forum o 'ndinz'

Dobre wpisuje info z Tele świat (supeerrr):

"Ukraiński aktor Oleksandr Nikitin ma podwójny powód do szczęścia. W prawdziwym
          życiu bierze ślub, a w serialu, jako Robert Donovan, zostanie ojcem!
          Na dodatek z producentami "NdiNZ" podpisał kontrakt do konca bieżącego roku. A
          to oznacza, ze grany przez niego Donovan będzie obecny w LG MINIMUM DO CZERWCA
          PRZYSZLEGO ROKU.
          W bieżących odcinkach Robert ma problemy z psychiką. Niebawem będzie próbował
          nawet targnąć sie na swoje życie. Bezskutecznie. Potem ucieknie ze szpitala
          psychiatrycznego. Meg odnajdzie go na dachu wieżowaca, gdzie kiedyś spędzili
          romantyczny wieczór. Czy wiadomośc o ciąży żony sprawi, ze Robert wyzdrowieje?
          Dodajmy, że Donovan zostanie ojcem, bo garjąca jego żonę Maja O. spodziewa sie
          dziecka"

• Gość: Artur Re: Tak, jest. IP: *.centertel.pl 15.05.07, 18:03
            Ale mi wlasciwie chodzi o aktorke. Jak to w ciaży, z kim? przeciez jest
            samotna, nie ma nikogo, jest nerwowa frustratka i nikt jej nie chce? skad zatem
            ta ciaza? Sztuczne zaplodnienie czy cud? Niech mi ktos to wytlumaczy.
            Dokladnie.Prosze
            • kornelisia Re: Tak, jest. 15.05.07, 19:16
              jest w ciazy z synem Marty Lipinskiej-Englertem,ale jak ma na imie nie pamietam.
              • Gość: Aga Re: Tak, jest. IP: *.chello.pl 15.05.07, 20:48
                Michał. Jest przy okazji synem Macieja Englerta. :)
                A osobie pytającej niech zęby ze ślubnej fotografii powypadają, że tak
                kulturalnie pyta.
                • Gość: Mruczek Re: Tak, jest. IP: 195.205.132.* 16.05.07, 12:19
                  Alez przeciez nie bedzie slubnej forografii bo ona sie ze mna nie ozeni. Skoro
                  wybrala innego to co teraz bedzie ze mna. Doda tez mi sie podoba ale ale
                  wolalem Ostaszewska
                  • Gość: Elmo Nie bardzo rozumiem IP: *.spray.net.pl 16.05.07, 13:25
                    ... w jaki sposob mogla zajsc w ciaze z Donovanem? Kochali sie? Kiedy? Przeciez
                    ona caly czas chciala od niego odejsc, a pomagala mu z litosci, bo gosc chory na
                    glowe... Hm...... no chyba, ze lubi sie kochac z chorymi psychicznie.... hm.....
                    • Gość: Skrobek Re: Nie bardzo rozumiem IP: 195.205.132.* 16.05.07, 14:05
                      nie. poniewaz on jest chory psychicznie i ona tez (na wlasne oczy widzialam w
                      pewnej sztuce teatralnej) a swoj do swojego ciagnie to jakos im sie tak udalo
                      zrobic ze jest ciaza. Niestety zaraz po urodzeniu beda pozbaieni praw
                      rodzicielskich bo jak wiadomo w przypadku chorob psychicznych to normalne. W
                      lesnej Gorze otworza oddzial psychiatryczny i Meg oraz Donovan beda jego
                      pierwszymi pacjentami.Pozniej dolaczy do nich takze doktor Zosia. W koncu jest
                      chora na anoreksje a to tez choroba psychiczna. Tak to widzedze.
                    • Gość: nesta_fan Re: Nie bardzo rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 07:47
                      Chorzy na psychozę maniakalno-depresyjną , przy odpowiednim leczeniu zachowują
                      się całkiem normalnie , tak było na początku , kiedy Donovan pojawił się w
                      Leśnej Górze. A ja myślę ,że ta ciąża będzie wynikiem 'chwili zapomnienia ', bo
                      wiadomo już ,że Meg nie będzie z tego faktu zadowolona.
                      • Gość: nesta_fan Re: Nie bardzo rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 08:48
                        [URL=www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e9fc83cb1a2a37d1][IMG]
                        images20.fotosik.pl/342/e9fc83cb1a2a37d1m.jpg[/IMG][/URL]
                      • Gość: nesta_fan Re: Nie bardzo rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 08:58
                        może teraz się uda
                        link do artykuliku w 'Świecie seriali'

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e9fc83cb1a2a37d1.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka