Dodaj do ulubionych

"Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu ;)

27.05.07, 21:18
Mi się podoba; nawet dawka dydaktyzmu, który normalnie jest trudny do
zniesienia, tu jest podawana w sposób sympatyczny - nienachalny i nie
obrażający inteligencji widza.
Obserwuj wątek
    • kasiamilan Re: "Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu 27.05.07, 21:31
      tak, serial w porządku, tyle, że teraz odcinki są troszkę słabsze niż w
      pierwszej serii
      • paulinaa Re: "Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu 27.05.07, 21:43
        ja drugiej serii w ogole nie oglądalam ale pierwsza byla super:)
        • Gość: Aga Re: "Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu IP: *.cnb.com.pl 27.05.07, 23:58
          Druga też, tylko może ciut mniej. Ale np. emancypacja Solejukowej czy postać
          Fabiana - świetnie wymyślone i zagrane.
          • Gość: jaszczomp Re: "Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu IP: *.core.lanet.net.pl 28.05.07, 00:47
            Fabian szybko się uczy. Zakręcił się koło wójta i już zaczyna kumać na czym to wszystko polega :)
            • halfoat Re: "Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu 28.05.07, 00:53
              dzisiaj najlepszy był ksiądz z tymi pierogami :)
          • www.nasznocnik.pl Re: emancypacja Solejukowej 07.04.08, 01:24
            Najlepsza była ostatnio - w roli Kopciuszka ;)
            • anmanika Re: emancypacja Solejukowej 07.04.08, 09:40
              Aktorka grająca Jole - mistrzostwo!!
              • Gość: aaga Re: emancypacja Solejukowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 19:10

Przepadam za serialem, świetne dialogi, kapitalne postacie.Nawet
                te "dreszcze ławeczkowe" mają mądrość życiową. Może to lukrowate,
                ale mnie się podoba. Fantastyczny Franciszek Pieczka!
                Jedynie denerwuje mnie Żakowa (Solejukowa)! Nikt w serialu nie
                zaciąga po wschodniemu, ta jedna musi się popisać. Nie mogę tego
                słuchać w jej wykonaniu!!!
                • sandra1301 Re: emancypacja Solejukowej 08.04.08, 13:58
                  a kto powiedział, że ona z Wilkowyj pochodzi. Pewnikiem gdzieś spod
                  Buga, a tu się ożeniła
                  • asiak44 Re: emancypacja Solejukowej 09.04.08, 19:51
                    U mnie w niedzielę Ranczo wygrywa z "Zagadkami z Miami", chociaż
                    Zagadki tez bardzo lubię, a przede wszystkim Horacia :-)
                    • Gość: m Re: emancypacja Solejukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 14:17
                      Zawsze 'Ranczo", dawno nie było serialu z tak znakomicie nakreslonymi postaciami, uwielbiam Wioletkę,Czerepacha (znam kogoś podobnego, równie gadowaty!),"chłopcy" z ławeczki, policjant,Michałowa. dużo by wymieniać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka