pisuarro 27.05.07, 21:18 Mi się podoba; nawet dawka dydaktyzmu, który normalnie jest trudny do zniesienia, tu jest podawana w sposób sympatyczny - nienachalny i nie obrażający inteligencji widza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiamilan Re: "Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu 27.05.07, 21:31 tak, serial w porządku, tyle, że teraz odcinki są troszkę słabsze niż w pierwszej serii Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: "Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu 27.05.07, 21:43 ja drugiej serii w ogole nie oglądalam ale pierwsza byla super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: "Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu IP: *.cnb.com.pl 27.05.07, 23:58 Druga też, tylko może ciut mniej. Ale np. emancypacja Solejukowej czy postać Fabiana - świetnie wymyślone i zagrane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp Re: "Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu IP: *.core.lanet.net.pl 28.05.07, 00:47 Fabian szybko się uczy. Zakręcił się koło wójta i już zaczyna kumać na czym to wszystko polega :) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: "Ranczo" - pora na dobre słowo o tym serialu 28.05.07, 00:53 dzisiaj najlepszy był ksiądz z tymi pierogami :) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: emancypacja Solejukowej 07.04.08, 01:24 Najlepsza była ostatnio - w roli Kopciuszka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: emancypacja Solejukowej 07.04.08, 09:40 Aktorka grająca Jole - mistrzostwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaga Re: emancypacja Solejukowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 19:10 Przepadam za serialem, świetne dialogi, kapitalne postacie.Nawet te "dreszcze ławeczkowe" mają mądrość życiową. Może to lukrowate, ale mnie się podoba. Fantastyczny Franciszek Pieczka! Jedynie denerwuje mnie Żakowa (Solejukowa)! Nikt w serialu nie zaciąga po wschodniemu, ta jedna musi się popisać. Nie mogę tego słuchać w jej wykonaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: emancypacja Solejukowej 08.04.08, 13:58 a kto powiedział, że ona z Wilkowyj pochodzi. Pewnikiem gdzieś spod Buga, a tu się ożeniła Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: emancypacja Solejukowej 09.04.08, 19:51 U mnie w niedzielę Ranczo wygrywa z "Zagadkami z Miami", chociaż Zagadki tez bardzo lubię, a przede wszystkim Horacia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: emancypacja Solejukowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 14:17 Zawsze 'Ranczo", dawno nie było serialu z tak znakomicie nakreslonymi postaciami, uwielbiam Wioletkę,Czerepacha (znam kogoś podobnego, równie gadowaty!),"chłopcy" z ławeczki, policjant,Michałowa. dużo by wymieniać! Odpowiedz Link Zgłoś