kubissimo 30.05.07, 12:52 ktos sie z tym zetknal? to jakis nowy serial z Ally de Beal ;) sciagnalem pierwszy odcinek i w polowie usnalem :/ czy to sie pozniej rozkreca, czy raczej pozostaje mizeria? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: brothers and sisters 30.05.07, 16:10 Ponoć fajny :). Ja nie oglądałam, ale kilka osób wspominało, że oki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygnaś Re: brothers and sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 09:26 mnie też bardzo się podoba :) super aktorzy: sara to brenda z 6 stóp pod ziemią, kitty to ally mcbeal; bracia też są wspaniali: justin, tommy i kevin. mamę gra sally field. naprawdę jest na co popatrzeć. serial chyba nie pojawi się w Polsce ze względu na kevina, który jest gejem. nie jest to tylko powiedziane, jest to dość sensownie pokazane jak w 6 stóp pod ziemią. dla mnie obecnie najciekawszy jest justin (odcinek 8,9), który zaciągnął się do armii po 11 września 2001, po tym, jak wszyscy śmiertelnie bali się o kitty, która wtedy mieszkała w Nowym Jorku. Teraz Justin zostaje wezwany do Iraku, ale nie chce jechać. Obecnie trwa dyskusja w serialu o wojnie w Iraku (jestem na etapie 8-9 odcinka, a wyemitowano już cały pierwszy sezon, który ma 23 odcinki). moim zdaniem obecnie ten serial to najlepsza z tego typu produkcji :) odcinek 8 jest niesamowity, bo to retrospekcja 11 września 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: brothers and sisters 31.05.07, 15:41 A ja obejrzałam 4 odcinki i zrezygnowałam. Nudny ten serial, nic się nie dzieje, bohaterowie strasznie mdli i niewyraźni. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: brothers and sisters 01.06.07, 22:14 Mnie bardzo się podoba. Obejrzałam już cały pierwszy sezon. Dla niektórych może być mdłe, ale nie jest to serial z gatunku akcji, tylko dramat. Mnie bardzo podobają sie perypetie wszystkich członków rodziny. Serial jest zabawny, zaskakujący, intrygujący. Czasami można sie popłakać, czasami pośmiać. Tak jak w życiu, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wie co mówi Re: brothers and sisters IP: *.ghnet.pl 05.06.07, 23:25 kubu, odpuść sobie wprawdzie calista i rachel zdaja egzamin, ale stezenie wzruszeń rodzinnych o tonacji dosyć cklwej może być ciężkie do strawienia chociaż, z drugiej strony, bracia są naprawde twarzowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&S Re: brothers and sisters IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 08:30 Moim zdaniem - świetny serial (jeśli ktoś lubi przemieszanie humoru sytuacyjnego z rodzinną dramą). Świetna gra Calisty (nie sądziłem, że zdołam odkleić od niej łatkę Ally McBeal), oraz FENOMENALNA Sally Field. Najlepsze odcinki zaczynają się od 6-go. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: brothers and sisters IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 12:30 Bardzo fajny serial, ale rzeczywiście trzeba najpierw kilka odcinków obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: brothers and sisters IP: *.nest.gliwice.pl 06.06.07, 19:09 Gdzie oglądacie ten serial? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: brothers and sisters 07.06.07, 00:17 moze sie myle, ale chyba kazdy na swoim kompie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: jak nazywa sie ten serial??? n/t IP: *.nest.gliwice.pl 07.06.07, 15:31 no przecież post tytułu to tytuł serialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: jak nazywa sie ten serial??? n/t IP: *.nest.gliwice.pl 07.06.07, 15:32 sory: tytuł postu ;) Odpowiedz Link Zgłoś