sadosia75 23.02.09, 10:43 Ludzie nie ogladalam ani w czwartek ani wczoraj. Moze ktos strescic co bylo? Poza ogolnymi morderstwami, cudownymi rozwiazaniami to dzialo sie cos co ma zwiazek z samym laboratorium? Juz Grissom sie zdecydowal, ze odchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: CSI LV- co bylo? 23.02.09, 11:39 O który sezon Ci chodzi? Bo ja już w drugiej połowie 9. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: CSI LV- co bylo? 23.02.09, 11:40 o 2 odcinek 9 sezonu. tydzien czatowalam na serial ale w czwartek zasnelam i wczoraj tez mnie otumanila poduszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: CSI LV- co bylo? 23.02.09, 19:20 nie, grissom jeszcze tej decyzji nie podjął, choć coś mu tam kiełkuje (z drugiej strony wcale nie wiem, czy gdybym nie wiedziała, że odejdzie, bym to kiełkowanie zauważyła) pojawiła się nowa, na miejsce warricka. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: CSI LV- co bylo? 23.02.09, 19:48 > pojawiła się nowa, na miejsce warricka Zupełnie bezpłciowa,choć niebrzydka.Chyba nie mają pomysłu na tę postać. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: CSI LV- co bylo? 23.02.09, 22:45 Bardzo fajny jest najnowszy (14) odcinek 9 serii. Od odejscia Grissoma wszystkie epizody byly dosyc bezplciowe, a ten wreszcie byl ciekawy. Scenarzysci rzucaja troche swiatla na rzeczywiscie mdla postac Riley (tej za Warricka), ale tak jak dotychczas wszystko i tak kreci sie wokol Morfeusza. Nie wroze im niestety wielkich sukcesow w obecnym skladzie. Nie da sie wymienic 3 najbardziej charakterystycznych i lubianych postaci i oczekiwac, ze ogladajacy nie zauwaza. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś