Gość: fragles IP: *.chello.pl 02.03.09, 19:01 albo coś zresztą w całej drużynie się zakochałem, jakby Roksana dała mi że tak powiem kosza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem 03.03.09, 00:14 tylko nie mow, ze w Krzysztofie Dziobie tez.. troche jestem do niego uprzedzona, nie wiem dlaczego, ale mnie denerwuje. chociaz bardziej denerwujaca jest "fryzura" pani Ali:-) przynajmniej dwa razy w tygodniu ogladam Detektywow:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinus n/t IP: *.ghnet.pl 07.03.09, 19:03 popieram, bo dziewczyna cud miód, może być nieumalowana i w łachach a nie przejdzie nikt obojętnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: n/t IP: *.ksknet.pl 07.03.09, 19:10 Chyba żartujecie, takich worów pod oczami to już dawno nie widziałam. Karolina jest 1000x lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: n/t 08.03.09, 01:12 ja to wolalbym miec te wory pod oczami Roksany, ale nie watpie ze i typ urody Karoliny ma swoich zwolennikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazja Re:Malina jednak taki typ jak Karolina ma swoich IP: 91.212.84.* 12.11.09, 21:22 zwolenników. Nie wiesz że to żona Marcina Friedka z "Detektywów"?? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re:Malina jednak taki typ jak Karolina ma swoich 12.11.09, 22:33 wiem ale o co chodzi? przeciez nie pisalam ironicznie tego. jednym podoba sie Karolina, a drugim ktos w typie Roksany i tyle;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazja Re:Malina jednak taki typ jak Karolina ma swoich IP: 91.212.84.* 13.11.09, 10:51 wiem że nie pisałaś tego ironicznie, mi Karolina osobiście też się nie podoba, takie ciepłe kluchy Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re:Malina jednak taki typ jak Karolina ma swoich 13.11.09, 22:07 wg Karolina jest sympatyczna, z cieplymi kluchami to mi sie Marcin kojarzy i nie wiem dlaczego pozbyto sie Wiktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psi detektyw Re:Malina jednak taki typ jak Karolina ma swoich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 23:37 chyba Maćka, nie Marcina :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazja Re:Malina jednak taki typ jak Karolina ma swoich IP: 91.212.84.* 14.11.09, 11:05 Wiktor to chyba na studia wrócił coś tak mi się wydaje że w jakimś odcinku rozmawiali o tym, ale to juz dawno Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re:Malina jednak taki typ jak Karolina ma swoich 14.11.09, 14:03 wikipedia też twierdzi, że wrócił na studia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem IP: *.nowogard.vectranet.pl 12.11.09, 19:21 Też się zakochałem , baardzo ŚLICZNA JEST!! ROKSANA JAK TO CZYTASZ TO WIEDZ ŻE CIĘ KOCHAM MYŚLAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem 12.11.09, 20:53 Faktycznie fajna dziewczyna, ciekawe czy też jest po szkole aktorskiej tak jak Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_ona Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 21:18 Roksana Roguś - (ur. 7 grudnia 1980) Pochodzi z Krynicy Górskiej.Zagrała tez w filmie pt."Dlaczego drzewa się poruszają?" Absolwentka filologii angielskiej i Studium Aktorskiego "Art Play". Kiedyś była modelką. Zastąpiła Janka Kuryłło. źr.: Wikipedia Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem 12.11.09, 23:15 Nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem 14.11.09, 13:52 to ona, ta Roksana? hmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem 14.11.09, 14:02 pomijając fakt czy jest piękna czy nie (odczucie bardzo subiektywne przecież) to zawsze mnie zastanawiam czy w realnym świecie ktoś taki jak ona mógłby być detektywem - dziewczyna przecież bardzo zwraca na siebie uwagę (głównie kolorem włosów) a mnie się zawsze wydawało, że detektyw musi być dyskretny i nie rzucający się w oczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem IP: *.dialog.net.pl 14.11.09, 19:59 Obie z Karolną zwracaja uwagę głównie strojem ;) Najlepsza jest Ala ;) Roksana też fajna a Marcin prywatnie całkiem sympatyczny choć w serialu ciepłe kluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem 14.11.09, 21:24 tez o tym myslalam;-) ja bym zwrocila uwage, ze taka dziewczyna za mna chodzi. a na pewno bym zapamietala jakby do mnie zagadala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 18:47 nie tylko ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassa25 Roxi jest prawie jak Nikita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 10:49 jak znaczy ta laska co grała Nikitę w serialu La Femme Nikita (Peta Wilson) zresztą obie były modelkami. Ona bardzo mi ją przypomina w sposobie zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mako Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 13:04 kocham was !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Roksana Roguś - się chyba kurde zakochałem 24.05.10, 17:15 i ostatnio zauważyłam że Karolinie świetnie w czapkach,a pani Ala też wygląda super,a może ktoś wie jak idzie państwu Friedkom prowadzenie restauracji na Kazimierzu? Odpowiedz Link Zgłoś