Gość: rmx IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 20:29 Akurat zabieram się za ten serial; podobno jeden z najlepszych komediowych produkcji w historii. Ciekawe, czemu nie był tak popularny w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Utylizator Re: Powstał dokument o Arrested Development! IP: *.radom.vectranet.pl 22.06.09, 21:11 Bo żadna stacja go nie wyemitowała chyba. Ja uwielbiam ten serial i nie mogę się doczekać wersji kinowej. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuch Re: Powstał dokument o Arrested Development! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:36 jak to czemu? bo to nie jest serial dla debili z podlozonym smiechem zeby bylo wiadomo kiedy nalezy sie szczerzyc do tego samego kawalu powtorzonego 15 raz. pozatym jest praktycznie nieprzetlumaczalny, bardzo duza czesc humoru to subtelne aluzje, dwuznacznosci i inne smaczki jezykowe. bez tego to po prostu w miare smieszny serial. jak sie go zrozumie (co za 1 ogladaniem wbrew pozorom nie jest takie latwe) jest genialny. w stanach ludzie tez mieli z tym problem , co dopiero u nas gdzie jest bariera jezykowa i kulturowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Powstał dokument o Arrested Development! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:47 Serial Leciał w kablówce na comedy Central. Jest to serial z najbłyskotliwszym poczuciem humoru jaki kiedykolwiek oglądałem ale raczej nie dla widowni "M jak miłoś" i mu podobnych szmir... Odpowiedz Link Zgłoś