borowka78 15.09.09, 08:33 (*) dokładnie rok po mojej teściowej...rok dłużej walczył z tym paskudnym rakiem ;-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia83m Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 08:35 co Ty mówisz?! ohhhh, ogromnie Go cenie (*) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 08:39 :( Bohater Filmów z moich podlotkowych lat, ale smutno :( Odpowiedz Link
edzia_79 Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 08:43 ojeju a myslalam ze mu sie uda... biedny (*) Odpowiedz Link
metanira Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 09:58 Bardzo bardzo przykro mi się zrobiło, kiedy usłyszałam tę wiadomość ;( ['] Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 10:14 [*] od rana chodze w szoku ,pozostanie zawsze Dirty Dancing w mojej pamieci Odpowiedz Link
chanastel Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 10:20 Przykra wiadomość:( swego czasu obejrzałam kilkanaście razy dirty dancing i byłam w nim zakochana po uszy (*) Odpowiedz Link
asuzi Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 11:32 mi też smutno, lubiłam Patricka, filmy z jego udziałem oglądałam kilkanaści razy (*)(*)(*) Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 13:28 i mi sie przykro zrobilo, gdy przeczytałam niusa na onecie. dirty dancing obejrzalam wiele razy - i zawsze z checią oglądam.uwierz w ducha zreszta tez. Odpowiedz Link
asia-ch Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 14:24 Tez mi dziś smutno, że go z nami nie ma. puszczam sobie: www.youtube.com/watch?v=yfg97-5uhFQ&NR=1 Odpowiedz Link
kamsi Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 14:28 O rany, nic nie wiedziałam:( Strasznie smutno, jako nastolatka przepadałam za ”Dirty Dancing” i za ”Uwierz w ducha”:( Odpowiedz Link
ankas4 Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 16:52 Oj, dopiero z tego wątku sie dowiedziałam, jeszcze nawet Tv nie ogladałam, ale smutno, walczył i nie dał biedny rady:( A jak byly te doniesienia i zdjecia ,ze mu sie poprawiło naprawde wierzyłam ,ze wygra! Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Patrick Swayze... 15.09.09, 22:16 (*) Strasznie przykro, uwielbiam Dirty Dancing Szkoda, że mu się nie udało.. Odpowiedz Link
latortura Re: Patrick Swayze... 16.09.09, 08:21 ja tez po cichu wierzylam, ze Mu sie uda... Dirty Dancing - jak wiele z nas - obejrzalam tysiace razy, kocham ten film i...Jego w roli glownej... bedac nastolatka "zalozylam sobie zeszyt", do ktorego wklejalam Jego zdjecia, informacje z gazety itp., strasznie mi przykro, ze Go juz nie bedzie, szkoda, ze umieraja ludzie, ktorzy sa szczesliwi, maja udany zwiazek, rodzine, lubia swoja prace, zyl bez skandali, z jedna zona - to sie rzadko zdarza w tym swiadku, naprawde wielka strata ;( Odpowiedz Link