asuzi 19.11.09, 16:58 szukam programu do obróbki, chciałabym zdjęcie zrobić w ołówku, coś podobne do fotoshopa ale coś lepszego, znacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atenette Re: program do obróbki zdjęć... 19.11.09, 19:05 Lepszego niż Photoshop?? Nie ma nic lepszego! Z bezpłatnych programów jest natomiast np. Gimp Odpowiedz Link
lilka.k Re: program do obróbki zdjęć... 19.11.09, 19:20 Hehe, lepsze niż photoshop...racja, nie ma nic lepszego ;) Gimp jest darmowy, ściągnij sobie :) Odpowiedz Link
asuzi Re: program do obróbki zdjęć... 19.11.09, 19:51 chciałam sobie obrazek zrobić w ołówku, byłoby mi łątwiej rysować, i mi nie wychodzi, ten ołówek w fofoshopie nie daje oczekiwnaego efektu :( Odpowiedz Link
e-millie Re: program do obróbki zdjęć... 20.11.09, 10:06 nie ma niczego lepszego niż PS :) przynajmniej ja nie znam :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: laik pyta - photoshop jest darmowy? 20.11.09, 11:09 Photoshop kosztuje kupę kasy Pati :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: laik pyta - photoshop jest darmowy? 20.11.09, 14:49 Phoptpshop jest swietny-na pewno mozna zmienic ustawienia by osiagnac zadowalacy efekt-jest mnostwo parametrów ktore mozesz sama zmienic(jesli potafisz), moze w Correl Ci przypasuje? Odpowiedz Link
asuzi Re: laik pyta - photoshop jest darmowy? 20.11.09, 15:39 o zapomniałam o correlu, dzięki spróbuję dziś wieczorem może się uda to co zamierzam :) Odpowiedz Link
azi81 Re: program do obróbki zdjęć... 20.11.09, 16:25 PhotoScape ten jest fajny ma duzo funkcji ale i tak uwazam ze photoshop jest nr jeden.OBa programy maja funcje przerabiania fotki w rysunek olowkiem. Odpowiedz Link