narttu 05.01.10, 08:24 zjem, ubiore panny i spadam na uniwerek na konsultacje a dziewczyny beda w tym czasie z babcia na placu zabaw (bo nasz jeszcze nie jest otwarty po swiatecznej przerwie). Mileo dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.zaborowska1 Re: herbata wtorkowa 05.01.10, 08:26 Rany znowu łeb mi pęka :-((((((((((((( Ostatnio dwa dni, dzień przerwy i znowu :( Zaraz zjem śniadanko i mam trochę spraw do załatwienia na mieście miłego dnia Odpowiedz Link
dorka3078 Re: herbata wtorkowa 05.01.10, 08:29 dołączam i ja dzisiaj do was ,kawka własnie wypita, mam taki mętlik w głowie ,tak się robi beznadziejnie że głowa mi pęka ,ale to może w osobnym wątku jak będę miała chwilę Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawka wtorkowa 05.01.10, 08:30 Witam się i ja, od 6.30 na nogach. Gośka w szkole, właśnie wszamałam śniadanko i biorę się za przyjemności....kończę remanent;) We Wrocku dziś rano -8, mam nadzieję że później będzie cieplej, bo ciężko spacerować jak gryzie mróz o oczy;) Pozdrawiam i życzę miłego dnia dziewczyny:) Odpowiedz Link
anmroz Re: herbata wtorkowa 05.01.10, 08:30 Lenię się z kawą przed komputerem, a robota czeka!Przed pracą muszę zaliczyć fryzjera z Michałkiem i ogarnąć w domu co nieco. Odpowiedz Link
boazeria Re: herbata wtorkowa 05.01.10, 09:45 ja siedze z kawka, odzywka na wlosch i maseczka na twarzy kurcze odkad jestem w ciazy ciagle na brodzie jakies syfy mi wyskakuja ech jak bylam mloda to kazdy sie zchwycal moja cera- nigdy zadnych krost nie mialam a teraz chyba pokutuje- non stop cos mi wyskakuje a cala twarz mam w popekanych naczynkach- zwl. nos i broda- jak przychodzi wiosna i mam alergie to wygladam jak pijak :-) w planch pranie, zakupy spozywcze, pomidorowa i farbki z synkiem milego dnia! Odpowiedz Link
burdziaa Re: herbata wtorkowa 05.01.10, 09:47 zimno -rano wyskoczylam do skleou i było -11,poczekamy jeszcze troszke ,słonce wychodzi -sanki czekaja! Wczoraj niewiele dzieci było na 'górce' ciekawe czy dzisiaj kogos spotkamy.Milego nie głodnego dnia! Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: herbata wtorkowa 05.01.10, 11:27 To i ja sie dosiądę z zieloną herbatą,zima nas nie opuszcza i powoli zaczyna się już nudzić, jest pięknie ale na Boga ileż może jeszcze nasypać tego sniegu:( Dzisiaj pierwszy dzień do pracy po Nowym Roku (w Szkocji 2 stycnia jest dniem wolnym od pracy a że wypadł w sobote to odbierliśmy poniedz.), powoli trzeba sie wtłoczyć w codzienność. To zdjęcia z 25 grudnia klaudiakate.blox.pl/resource/DSC01105.JPG klaudiakate.blox.pl/resource/DSC01180.JPG Odpowiedz Link
uczula Re: herbata wtorkowa 05.01.10, 11:49 uff bajka za chwile sie skonczy, to sie wyszykujemy na dwor i idziemy na sanki!!! wczoraj bylismy i bylo extra :) miskowi sie podobalo, wchodzil sam pod gorke i sam chcial ciagnac sanki tak jak inne dzieci :D nawet troche bylam za cieplo ubrana - balam sie ze zmarzne. kurczaczek juz przyprawiony (dzisiaj bedzie z rozna :) mniam, do tego brokulki... pralka sie nam cos psuje, chyba fartuch nie trzyma bo z tego malego schowka na dole gdzie sa smieci wyciagnal nM ostatnio skarpetke misiowa... skutek jest tego ze pralka mi nie odwirowywuje - i nie wiem co jest przyczyna, czy zatkany filtr czy zepsuta pompa ;/ dzisiaj puscilam wlasnie pranie - zobaczymy czy odwiruje. ale sanki sa w perspektywie - u nas pada snieg :) a to znaczy ze wyjezdzona gorka bedzie przykryta nowym sniegiem :D:D:D juz sie ciesze! Odpowiedz Link
agusiajasia Re: herbata wtorkowa 05.01.10, 12:01 I jednak angina u Jasia. Dzisiaj byłam z nim u lekarza i dostał antybiotyk. Dobrze, że tak łatwo się nie da tym zarazić, bo jakby Zosia zachorowała to masakra. Mam babcię na podoorędziu, więc lecę na zakupy. Miłego dnia :) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: herbata wtorkowa 05.01.10, 12:10 trzymjacie za nas kciuki drogie forumki bo od dzisiaj na 2 lub 3 dni zostaliśmy sami, m pojechał na delegację, zobaczę jak sobie poradzimy, najbardziej boję się wieczorów, kąpania, usypiania i swojego zmęczenia. Zaraz idziemy na dwór mimo, że mrozik trzyma Odpowiedz Link
burdziaa hebatka biała z pomaranczą 05.01.10, 14:16 ale pieknie na dworze ! slonce wysoko i mróz-prawie 3 godziny na sankach i w sniegu,cudne są takie dni. Odpowiedz Link