uczula 15.06.10, 10:32 pytania sa lepiej sformuowane wirtualnyprezydent.rmf24.pl/ mi wyszedl Pawlak *(hahah) na rowni z komorowskim (ale jego odpowiedzi mi sie nie podobaja, taka konserwa z niego wychodzi moim zdaniem niestety) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domatorka.amatorka Re: tu lepszy test 15.06.10, 10:59 he he, w końcu udało mi się trafić w mojego kandydata;) doczytałam i już wiem, że pan Napieralski może liczyć na mój głos Odpowiedz Link
boazeria Re: tu lepszy test 15.06.10, 17:00 jak dla mnie za duzy wybor odpowiedzi...... Odpowiedz Link
uczula Re: tu lepszy test 15.06.10, 19:11 bo to sa odpowiedzi, ktore kandydaci udzielali. dlatego jest ich tak duzo. Odpowiedz Link
dmgr Re: tu lepszy test 15.06.10, 19:32 Jak dla mnie trochę męczący ten test bo za bardzo się polityką nie interesuję i w niektórych kwestiach nie mam zdania. Tu mi wyszedł Korwin-Mikke z Komorowskim. Ale najczęściej wybieranym w tym teście jest Lepper haha. Ciekawe są te testy, widać jak wiele rzeczy kandydaci mówią tylko w celu pozyskania wyborców jeżeli w tych testach najwięcej procent mają Ci, którzy mają najniższe poparcie w sondażach. Odpowiedz Link