alcea3 20.06.10, 08:48 Jeszcze gorąca, bez ciastek i dodatków bo brak. Pogody też brak;/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.zaborowska1 Re: Kawa -dziś ja polewam 20.06.10, 09:01 Zasiadam na chwilkę i ja. Dziś w planie...planu nie ma. M na rybach, Andżela śpi. My z juniorkiem już od dawna urzędujemy. Małemu książeczka o przedszkolu średnio się podoba. Jutro idziemy mamy dzień adaptacyjny, co prawda to tylko godzina ale mały ma straszne lęki rozstaniowe ze mną :-/ Odpowiedz Link
m_k8 Re: Kawa -dziś ja polewam 20.06.10, 09:08 Pati ja mam lizaka, chcesz liza? :-) Zbieramy się pomału bo dziś w planach basen. Hana od rana stęka że już chce iść. Miłego dnia dziewczyny! Odpowiedz Link
zabka11 Re: Kawa -dziś ja polewam 20.06.10, 09:13 Ty polewasz ja pije...juz 2gą sztuke, bo pobudka znów o barbarzyńskiej porze. Jasiek dodatkowo od rana podnosi mi ciśnienie, co by nie było w koncu takie złe, gdyby nie nerw, jaki odczuwam przy tym. Ale nie dam sie małemu skubańcowi;) Jem 2 sniadanie, i myślę co by tu porobić z tą ferajną. Pomysł m to (link poniżej), ale jeszcze czekam na rozmowe, bo póki co chyba jestem niewidzialna:/ www.juraparkkrasiejow.pl/zaplanuj.php Życzę wszystkim miłego dnia i slicznej pogody:) PS: Pati za oknem ładnie i ciepło, owszem chmurki są, ale nie pada, czy naprawdę nie ma pogody?;) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Kawa -dziś ja polewam 20.06.10, 09:28 Magda dawaj tego lizaka. Nie ma pogody nie ma humoru ;/ Odpowiedz Link
burdziaa słoneczny koktajl:) 20.06.10, 13:39 Patrycja my to chyba w dwóch roznych Wrocławiach mieszkamy:) bo u nas piekne słonce i cieplo.Niedawno wrocilismy z Rynku i wyborów i ze spotkania z nasza Mynią. A teraz chwila na siestę:) Odpowiedz Link