silvii 04.08.10, 10:28 Oddam wózek po Danielu, w całkiem poprawnym stanie jeszcze... ;) proszę o info, jeśli ktoś byłby zainteresowany Silvii & Dan Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogosia Re: Oddam wózek!!! 04.08.10, 10:46 witaj Kiedyś koleżanka która opiekuje się kilkoma rodzinami ze Skierniewic poszukiwała spacerówki. Mogę się dowiedzieć czy nadal chce Odpowiedz Link
silvii Re: Oddam wózek!!! 04.08.10, 11:02 oki :) my juz nie używamy... stoi na klatce i się kurzy... w zasadzie powinnam go wyrzucić a szkoda... może komuś się jeszcze przyda... Silvii & Dan Odpowiedz Link
kogosia Re: sylvii 04.08.10, 14:44 wrzuć tu info: forum.gazeta.pl/forum/f,834,Oddam_Przyjme_Praca_dorywcza.html Odpowiedz Link
astra27 Re: sylvii 05.08.10, 17:13 Hej ja byłabym zainteresowana jak coś ale nie wiem czy jesteś z Wawy moja forumkowa Zuzia ma od 3 miesięcy braciszka a wszystko w rożu niestety :-) więc dla chłopczyka się nie nadaje :-) Odpowiedz Link
silvii Re: sylvii 06.08.10, 09:38 jak najbardziej jestem z Wawy (moje namiary w sygnaturce)wózek to duuuża spacerówka, mój Daniel jeździł w niej od urodzenia, nie mieliśmy głębokiego wózka i nie było takiej potrzeby bo ów wózek spełniał wszelkie wymogi ;) tutaj fotka picasaweb.google.pl/lh/photo/gH4TG1oCXfeLJZTUdDQncmjFV9WzOzQRppHZCanl7F4?feat=directlink picasaweb.google.pl/lh/photo/A4VdGf10kjq6ZNK2tDg5gmjFV9WzOzQRppHZCanl7F4?feat=directlink jeśli nadal jesteś zainteresowana, postaram się go w weckend wyprać, bo od dawna stoi na klatce i jest przykurzony z lekka ;P Silvii & Dan Odpowiedz Link
astra27 Re: sylvii 07.08.10, 11:47 dzięki za info :-) poszukuję jednak parasolki w kolorze chłopięcym :-) jeszcze raz dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link
narttu Re: sylvii 18.08.10, 10:26 tez jestem zainteresowana. Jakby nikt sie nie zdecydowal to biore! Odpowiedz Link